Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 218
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Mocanita, dar nu in mail gasesti pozele.Dupa ce intri pe google, sus in bara neagra gasesti Mai multe si acolo Fotografii si acolo ne gasesti pozele.Paula, mamica lui [url="https://plus.google.com/photos/102703283069752686680/albums/5710563060767745921?id="size3">id="Script MT Bold">banner=pwa&gpsrc=pwrd1#photos/102703283069752686680/albums"]Raul Ionut[/url] nascut la 24.07.2010 si [gravi] 22+id="brown"> [baietel], bb2
align="right" id="quote2">scuzeeeeeeee[:I]pe mail am si trimis, n-am blocat nimic, sper.Roxana, [gravi]+18 si Toma, 07.07.2011
Postat

Alina, bine ca ati recuperat catelul. Spor la citit! Stiu cum e cu dependenta. Pe mine poti sa ma lasi zile intregi inchisa intr-o camera doar cu carti. N-am nicio problema. De fapt, cred ca mi-ar prinde bine o cura de-asta acum. [:D]

Doxy, m-a distrat povestea.

Happy, da, de multe ori mi-e teama ca trimit documente cu "ndshfre" prin ele (eu sunt traducator). Trebuie sa le iau dupa aia bine la puricat. Unde mai pui ca ma apuc sa citesc o fraz#259; de cinspe ori si n-ajung pana la capat. Cica cea mai buna solutie e chiar sa dormi. Intre 10 si 30 de minute de somn si dupa aia esti ca nou. Se numeste "power nap". Sunt studii stiintifice pe tema asta. [:D] Dar ma gandesc ca atunci cand mai sunt cateva persoane prin jur nu prea merge. [:p]

Paula, multumim de capitol! Asteptam numai vesti bune!

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) [:)] si [gravi] 22+ [baietel]

Poze

Postat

Paulici cand vad poza cu puiutul cu falcute imi vine sa il pap tot[:)][pup]

[flo] multumim de capitol

amalia tsakoniati

[gravired]23++ Maria-Anastasia [fetita] Irini-Ioanna[fetita]

DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Postat

In legatura cu avionul, cauta pe site-ul companiei cu care vrei sa mergi. Majoritatea accepta pana la 28 de saptamani fara probleme si dupa aia cu certificat medical. Altele, de exemplu Lufthansa, accepta pana la 36 de saptamani fara certificat. Nu este niciun pericol pentru sarcina. Vor doar sa se asigure ca nu le nasti prin avion. Cat despre tine, e vorba doar de confort, dar daca e un zbor scurt, chiar n-ai de ce sa-ti faci probleme.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) [:)] si [gravi] 22+ [baietel]

Poze

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...