Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Salut,

Sunt in clasa a XII si cum nu mai am mult pana la bac(pe care sper sa il iau :) ) vreau sa fac si o facultate....dar sincer nu prea stiu ce facultate :-s.ca tot omu vreau ca la finalul ei sa imi gasesc un job cu un salariu bun,decent.Sunt la un liceu pedagogic(dupa terminarea lui pot sa ma angajez ca educator/invatator dar mai bine somer ).Am ales sa fac acest liceu pentru ca era cu predare in lb. germana(stiu germana foarte bine,engleza mai putin) dar in niciun caz nu ma fac educator sau invatator.

M-am gandit sa fac un liceu de actorie :-? dar nu sunt prea sigur...

Voi ce ziceti...:-s vreo idee?

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Da, da, intai intrebarile...[:)] apoi raspunsurile.

Si pe mine ma intereseaza de ce vrei facultate.

Si ma mai intereseaza ce-ti place sa faci, care-i "inclinatia" ta, ce esti dispus sa faci si daca esti dispus sa faci orice domeniu, chiar daca nu-ti place, dar consideri ca e mai banos (asta pentru ca din ce spui tu, finalitatea facultatii inseamna doar un job banos). Adica vreau sa stiu ce te intereseaza mai mult: banii sau cariera?

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

• 2 luni mai târziu...
Postat

Imi pare rau ca discutia asta nu a mai continuat aici, pentru ca si noi am avut in familie o situatie asemanatoare (dar un pic pe dos!): un adolescent care a terminat clasa a XII-a la Sincai, cu note mari, cu nota mare la Bac si care nu a vrut sa faca facultate pentru ca visa sa fie regizor de montaj. Daca o sa va intrbati de unde pana unde, ei bine asa ne-am intrebat si noi. De aceea m-ar fi interesat sa aflu ce vi s-a raspuns la subiectul de mai  sus. Si ca macar istorisirea mea sa aiba in final, din fericire nepotul meu a gasit o scoala foarte buna si serioasa, dupa ce ne-am informat cu totii pe net si pe la cei care au mai avut copii acolo si a terminat cursul la Scoala de televiziune Tudor Vornicu si spre usurarea intregii familii s-a angajat la Pro, stingand putin regretele familiei care il voia doctor! (pe principiul a ales banii in loc de cariera academica)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...