Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Paulaid="red"> cum esti mereu pe faza! [pup]

Sanatate lui Raul!!!

In alta ordine de idei, am pus si eu poza de azi, unele chiar sexy[:I] (m-am inspirat de la Dianaid="red">), dar mai tarziu jur ca nu mai am curaj sa postez de-astea!

Paulaid="red"> sa mai pozezi burtica!

Eu de la sarcina precedenta am doar maxim 10 poze din toata sarcina, am evitat sa ma pozez din cauza de balenizare maxima cum spunea Doxy id="red"> si-mi pare tareeee rau acum[bang]

Acestea fiind zise plec dupa printesa mea la gradi!

Happy Momid="red"> [zana] si [gravired] S24+ [baietel]

Postat

Multumim de capitol nou, Paula![pup]

Sa auzim NUMAI vesti bune! [flo]

Intrebare: care vi se pare mai frumi: Rebeka Maracineanu sau Nicole Maracineanu?

Cred ca Maracineanu Nicole Rebeka e cam mult, nu? [:I]

Va pup! [flo]

[gravi] 18+id="purple"> [fetita] "Minunica"id="purple">[olala]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85
Multumim de capitol nou, Paula![pup]Sa auzim NUMAI vesti bune! [flo]Intrebare: care vi se pare mai frumi: Rebeka Maracineanu sau Nicole Maracineanu? Cred ca Maracineanu Nicole Rebeka e cam mult, nu? [:I]Va pup! [flo][gravi] 18+id="purple"> [fetita] "Minunica"id="purple">[olala]
align="right" id="quote2">Suna bine ambele si le poti folosi impreuna, nu e prea mult.Am zis ca si pe mine ma bate gandul la al doilea nume [:D]________________________________________________________viitoare mamica de hocheist [gravi] 20+ [baietel] Lóránd
Postat

Multumesc de parare, Delia! [pup]

Observati ca am renuntat la EVA, da?! [8D][asia]

Nu vreau sa fie 2 la fel in grup...

[gravi] 18+id="purple"> [fetita] "Minunica"id="purple">[olala]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85
Paula, merge sacul de dormit vara,in August, nu e prea cald? [8D][gravi] 18+id="purple"> [fetita] "Minunica"id="purple">[olala]
align="right" id="quote2">Paula e din Tg Mures, e ceva mai racoare noaptea decat in Bucuresti si Tm [:D]Sunt saci de dormit subtiri________________________________________________________viitoare mamica de hocheist [gravi] 20+ [baietel] Lóránd
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...