ML Postat Martie 20, 2013 Raport Postat Martie 20, 2013 Despre asta vorbesc (daca stie cineva din SUA sau Canada): http://www.madejustright.com/wp-content/uploads/2013/02/1g16.jpeg As vrea sa o folosesc candva in aluat de cornulete, tarte, etc. in loc de margarina. Se comporta la fel? Apoi pastrez aceeasi cantitate ca si la margarina? Coid="green">pid="red">iid="green">lid="red">aid="green">rid="red">iid="green">a, o data-n viata... (fotoid="green">) id="red">Un fluture (de noapteid="purple">) pe zi si alte [biz](tot fotoid="green">) Citează
msl1 Postat Martie 28, 2013 Raport Postat Martie 28, 2013 Citat:citat din mesajul lui MLDespre asta vorbesc (daca stie cineva din SUA sau Canada):http://www.madejustright.com/wp-content/uploads/2013/02/1g16.jpegAs vrea sa o folosesc candva in aluat de cornulete, tarte, etc. in loc de margarina. Se comporta la fel? Apoi pastrez aceeasi cantitate ca si la margarina?Coid="green">pid="red">iid="green">lid="red">aid="green">rid="red">iid="green">a, o data-n viata... (fotoid="green">) id="red">Un fluture (de noapteid="purple">) pe zi si alte [biz](tot fotoid="green">)align="right" id="quote2">Nu am vazut pe aici din ala; eu cred ca se comporta exact ca orice alta "grasime" de pus in aluaturi, margarina, uleri unt etc; grasimea e grasime nu conteteaza de unde provine...cred eu.mai demult citisem ca uleiul/grasimea de cocos si palmier nu ar fi chiar sanatoase ca fac ca grasimile rele din singe sa creasca, acum nu stiu cit de adevarat era articolul respecitv, pe internet poti sa citesti tot felul....pt aluaturi e foarte bun uleiul mie imi iasa excellent prajiturile cu aluat cu ulei(de floarea soarelui)(cele gen brinzoaice, cuiburi etc) Citează
ML Postat Aprilie 8, 2013 Autor Raport Postat Aprilie 8, 2013 Scuze, am fost plecati.id="size1"> Deocamdata stau bine cu grasimile fie bune fie rele :); credeam ca este sanatos, dar voi mai citi. Si eu fac uneori aluat de tarta (sarata) cu ulei (de samburi de struguri sau de masline), dar pentru ca nu pun faina de grau iese sfaramicios. Trageam nadejde ca daca uleiul e oarecum... teapan eventualele cornulete s-ar lega (de ex. daca in loc de ulei pun unt la tarta se modeleaza binisor nu se rupe). Coid="green">pid="red">iid="green">lid="red">aid="green">rid="red">iid="green">a, o data-n viata... (fotoid="green">) id="red">Un fluture (de noapteid="purple">) pe zi si alte [biz](tot fotoid="green">) Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.