Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Despre asta vorbesc (daca stie cineva din SUA sau Canada):

 

http://www.madejustright.com/wp-content/uploads/2013/02/1g16.jpeg

 

As vrea sa o folosesc candva in aluat de cornulete, tarte, etc. in loc de margarina.

 

Se comporta la fel? Apoi pastrez aceeasi cantitate ca si la margarina?

 

Coid="green">pid="red">iid="green">lid="red">aid="green">rid="red">iid="green">a, o data-n viata... (fotoid="green">)

 

 

id="red">Un fluture (de noapteid="purple">) pe zi si alte [biz](tot fotoid="green">)

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ML
Despre asta vorbesc (daca stie cineva din SUA sau Canada):http://www.madejustright.com/wp-content/uploads/2013/02/1g16.jpegAs vrea sa o folosesc candva in aluat de cornulete, tarte, etc. in loc de margarina. Se comporta la fel? Apoi pastrez aceeasi cantitate ca si la margarina?Coid="green">pid="red">iid="green">lid="red">aid="green">rid="red">iid="green">a, o data-n viata... (fotoid="green">) id="red">Un fluture (de noapteid="purple">) pe zi si alte [biz](tot fotoid="green">)
align="right" id="quote2">Nu am vazut pe aici din ala; eu cred ca se comporta exact ca orice alta "grasime" de pus in aluaturi, margarina, uleri unt etc; grasimea e grasime nu conteteaza de unde provine...cred eu.mai demult citisem ca uleiul/grasimea de cocos si palmier nu ar fi chiar sanatoase ca fac ca grasimile rele din singe sa creasca, acum nu stiu cit de adevarat era articolul respecitv, pe internet poti sa citesti tot felul....pt aluaturi e foarte bun uleiul mie imi iasa excellent prajiturile cu aluat cu ulei(de floarea soarelui)(cele gen brinzoaice, cuiburi etc)
  • 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Scuze, am fost plecati.id="size1">

 

Deocamdata stau bine cu grasimile fie bune fie rele :); credeam ca este sanatos, dar voi mai citi.

 

Si eu fac uneori aluat de tarta (sarata) cu ulei (de samburi de struguri sau de masline), dar pentru ca nu pun faina de grau iese sfaramicios. Trageam nadejde ca daca uleiul e oarecum... teapan eventualele cornulete s-ar lega (de ex. daca in loc de ulei pun unt la tarta se modeleaza binisor nu se rupe).

 

Coid="green">pid="red">iid="green">lid="red">aid="green">rid="red">iid="green">a, o data-n viata... (fotoid="green">)

 

 

id="red">Un fluture (de noapteid="purple">) pe zi si alte [biz](tot fotoid="green">)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...



×
×
  • Creează nouă...