adria.bh Postat Martie 20, 2013 Raport Postat Martie 20, 2013 Vreau sa-mi spuneti,cine l a folosit la copii, acest sirop de tuse tusorin,daca e bun,eu am cerut la farm un alt produs naturist mai bun decat stodal si mi la rec pe acesta. Citează
adria.bh Postat Martie 26, 2013 Autor Raport Postat Martie 26, 2013 revin:) siropurile astea naturiste in cat timp is fac efectul? la noi a trecut deja 6 zile,nu stiu daca e prea devreme sa ma panichez, dar nu vad nici o ameliorare a tusei Citează
ralualexandrei Postat Martie 26, 2013 Raport Postat Martie 26, 2013 Nu am folosit pana acum Tusorin insa din cele naturiste recomandate pt orice tip de tuse,caci n-ai precizat despre ce fel de tuse este vorba,eu am folosit Coughend,o ameliorare am observat in 1-2 zile de administrare.6 zile fara nici un efect mi se pare mult,clar nu este eficient sau nu este recomandat pt tipul de tuse de care sufera cel mic. Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!id="red">id="size2"> nicavica 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.