Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Administrators
Postat

Am intrat in line dreapta si ne apropiem foarte tare de lansarea unei noi versiuni Desprecopii. Este un upgrade la la Forum + diverse aplicatii dispersate (Bazar, Director, Blog, Umanitare, etc.) la o platforma moderna si mai bine integrata.

Pana o sa va aratam prima versiune sunt foarte curios sa stiu: Ce va asteptati voi de la noul Desprecopii.com? Puteti sa ne spuneti orice! Design, functionalitate, etc.

Care este top 3 sau top 5 de lucruri pe care le doriti de la Desprecopii 3.0? (1.0 spre 2.0 foarte putina lume si-l mai aminteste).

Aveti cuvantul!

• Administrators
Postat

in noua versiune avem variante simplificate pentru mobil si tableta

mai ales pentru forum dar si pentru comunitate

Dupa lansare, prioritatea nr, 1 este varianta de mobil! Deci foarte curand dupla lansare aducem TOATA functionalitatea pe care o sa o vedeti si pe mobil

Deci concret:

- la lansare deja o varianta imbunatatita pentru forum

- scurt dupa lansare (in cateva saptamani dupa aceea) o varianta foarte imbunatatita pt. tableta si telefon

Postat

Functionalitatea mi se pare ok. As lucra mai mult la design si la o structurare mai buna a informatiei. Cand intri pe forum, nu exista o structurare prea optima a informatiilor, sunt aruncate cam alandala pe pagina.

Revin.

Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationaleid="size1">

Mobila pe comanda la preturi competitiveid="size1">

Postat

- adaugarea fotografiilor in mesaj.

- scoaterea inlocuirii automate a cuvintelor obscene. De fiecare data cand cineva scrie mu.ie.re mi se reaminteste cuvantul vulgar. Mi se pare contraproductiv, adica in loc sa nu avem parte de injuraturi, le gasim in fiecare mesaj.

- scrierea cu diacritice.

Postat

Un App pentru Smartmobil. Acolo am posibilitatea sa-mi urmaresc temele favorite, sunt anuntata cand subiectele create de mine au noi postari, sau cand primesc pm's. De asemeni pot cauta (motorul de cautare lasa intr-adevar de dorit), precum si cum s-a mai spus o mai buna organizare a articolelor de pe site.

O alta idee - este sa fie pagina conform WAI, adica accesibila si persoanelor cu handicap. Si ma gandesc la verisoara mea care e oarba si e foarte tanara si e singura ei posibilitate de contact cu lumea (ma refer la internet). Cu siguranta c-ar gasi o multime de teme interesante aici, insa codul nu poate fi citit de reader. Bineinteles ca si designul nu mai e actual [:D] (si eu fac un redesign la firma unde lucrez si stiu dimensiunile)

Ma mai gandesc si revin.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...