Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Fetele, cand e, sau... avem vacanta de primavara la I-IV?

Am gasit pe net mai multe variante

1. nu e, este doar cea de Paste (1-6 mai, parca)

2. 6-14 Aprilie + Paste

3. 6-21 Aprilie + Paste

Stie cineva ceva sigur?

Merci!

mami de andi [bat] si ilinca [copil]

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Postat

8-12 aprilie e vacanta de primavara.

In saptamana anterioara (1-5 aprilie) e saptamana "altfel" (acum se cheama ceva in genul "sa stii mai multe, sa fii mai bun").

De Paste se pare ca bugetarii s-au ales cu liber intre 1 si 6 mai inclusiv, cica 2 si 3 mai cu recuperare. Deci va fi liber si la scoala.

Postat

In Franta copiii au cate 2 saptamani de vacanta la fiecare 7 saptamani de scoala. Mie mi se pare f bine (desi lucrez, asta ca sa se inteleaga ca sunt in aceeasi oala :))). O vad obosita dupa 6 saptamani de scoala.

____________________________id="blue">

Vicky, Printzesone and BB (33+)id="blue">

Postat

ei, uite ca nu pt toti bugetarii zilele alea libere date prin H.G. sunt vreo fericire, pt ca se lucreaza 2 sambete ( si chiar am lucrat de fiecare data sambata cand au mai fost zile de astea de recuperat),la scoala/gradinita nu se recupereaza sambata, deci familiile cu 2 bugetari sau cu un bugetar si sotul/sotia la privat care lucreaza si sambata, ce fac in sambetele alea cu copiii? Asa ca nu mai invidiati asa mult bugetarii...pt mine zilele astea date din senin libere sunt chiar o mare problema.

EDIT : exact cum nu au cei care lucreaza la privat cu cine lasa copiii in zilele de 2-3 mai, tot asa bugetarii nu au cu cine lasa copiii in sambetele declarate lucratoare; suntem in aceeasi oala, nu cred ca e cazul de rautati cu "liberele bugetarilor", "cica cu recuperare sambata", etc...

Mami de id="navy">fetitaid="maroon"> [8**] si de baietel [sofer]

Everything is hard before becoming easy...id="green">id="size1">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Eseea
ei, uite ca nu pt toti bugetarii zilele alea libere date prin H.G. sunt vreo fericire, pt ca se lucreaza 2 sambete ( si chiar am lucrat de fiecare data sambata cand au mai fost zile de astea de recuperat),la scoala/gradinita nu se recupereaza sambata, deci familiile cu 2 bugetari sau cu un bugetar si sotul/sotia la privat care lucreaza si sambata, ce fac in sambetele alea cu copiii? Asa ca nu mai invidiati asa mult bugetarii...pt mine zilele astea date din senin libere sunt chiar o mare problema.EDIT : exact cum nu au cei care lucreaza la privat cu cine lasa copiii in zilele de 2-3 mai, tot asa bugetarii nu au cu cine lasa copiii in sambetele declarate lucratoare; suntem in aceeasi oala, nu cred ca e cazul de rautati cu "liberele bugetarilor", "cica cu recuperare sambata", etc...Mami de id="navy">fetitaid="maroon"> [8**] si de baietel [sofer]Everything is hard before becoming easy...id="green">id="size1">
align="right" id="quote2">Imi pare rau, nu asta am intentionat. Am vrut sa fiu rautacioasa dar adresantii erau cei care tot iau hotarari fara sa gandeasca.
Postat

e ok Lorikay, doar ca ma deranjeaza etichetarile astea gen "bugetarii fac si dreg", de parca luam noi unele decizii, decizii care ne afecteaza si pe noi in egala masura cu cei de la privat, ca doar toti suntem parinti...

Mami de id="navy">fetitaid="maroon"> [8**] si de baietel [sofer]

Everything is hard before becoming easy...id="green">id="size1">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...