Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Si noi tot la Maria ne-am oprit pentru fetitza [:)]. Fara al 2-lea nume, nici Toma n-are.

Oxana, te vad cu un Toma, ca tot ziceai ca-ti place numele [pup]. Poate al 3-lea, cine stie ?[:)]

Roxana, [gravi]+18 si Toma, 07.07.2011

Postat

Multumim de capitol! [pup]

Copii mesajul si aici.

Haaaa, ca mi-am amintit... Apropo de Maria lui Lales. Ca sa va dati seama in ce hal mi-l zapaceste, a lasat-o sa urce in masinuta lui electrica (nu lasa pe nimeni nici macar sa se atinga de ea), s-au inghesuit ei amandoi, ca are un singur loc, binenteles ca Maria tinea volanul, iar Rares era cu mana pe umarul ei, apoi mana a alunecat pe talie, apoi pe fund. Acum nu stiu daca o facea intentionat, cert este ca noi mergeam din urma masinii si ne prapadeam de ras. Am filmat/pozat cu telefonul lui cumnatu-meu. Sper ca a pastrat filmuletul si pozele. A fost de comaaaa!

Oxana, mami de [poc] Raresid="blue"> (11.03.2009) si [gravi] 24+ [fetita]Letitia

Postat

Salut gagici bombate!

Aici sunt Doxy, citesc constiincios tot, tot.

Apropo de nume, eu la baiat i-am pus doua (al doilea Bogdan deci nu din cauza ca nu-i place face figuri) ca asa era "moda" dar la fata m-am desteptat si i-am pus doar unu si ma fericesc pentru asta. Nici nu stiu de cate ori baiatul ne-a blagoslovit ca i-am pus doua nume, a zis ca are doar necazuri ca uita sa-l scrie al doilea pe acte oficiale si de multe ori trebnuie sa refaca cate un act, fata e foarte multumita cu numele ei si se bucura ca are doar unu.

In concluzie eu sunt pentru un singur nume si am argumente serioare si verificate dupa cum v-am povestit. Amandoi copiii sunt de parere ca-i mult mai bine sa ai un singur nume, eu sunt la fel de acord cu ei ca si eu am 2 si ma cam incomodeaza al doilea, pentru ca nu l-am folosit deloc si pentru ca la nasterea fetei nu aveam nume pregatit dinainte i-am pus al doilea meu nume si vad ca-i place: Cristina

Apropo Yvyana eu la copiii mari n-am pregatit la nici unul nume dinainte si cand sa scoatem copilul din spital am mai stat vreo 15 minute pe hol sa-i gasim nume sa-l putem duce acasa ca trebuiau facute acte la ceva cabinet in spital. Pe baiat l-a chemat in spital Alexandru iar cand l-am scos l-am scos cu Paul Bogdan

Alexandru l-am ales asa rapid, dupa ce-am tras 4 zile si 3 nopti in travaliu pana l-am scos m-au intrebat cum sa-l treaca in fsa si asta mi-a venit in minte prima data...

[gravi] 23+ [fetita]

bebitza

Postat

Multumim de capitol![olala] sa fie numai cu vesti bune!!

Bobitza, nu stiu de ce ma atrage sa aiba oficial un singur nume...Asa mi se zbate mie capul acum... [:D] Dar Gabriela vreau sa ii pun musai la botez pentru ca de sf Gavril am aflat de ea [olala][olala]

Nici nu mai stiu cui voiam sa raspund [alcool][alcool]

Happy_Ama [gravi] 23+ si [fetita] Evaid="pink">

Postat

Multumim pt capitol nou! Sa ne ajute Dumnezeu sa aflam numai vesti bune! [flo]

Happy, am sunat la indemnul tau laMedlife si am cerut programare. Se pare ca azi nu mai e loc decat pe aparatul ala 3D Expert si ma costa 340 Ron eco, iar maine la 10:30, am reusit sa-mi fac programare pe 3D Voluson si aia nu ma costa nimic, e inclusa in abonament.

Eu zic sa nu dau banii aia degeaba, sa mai stau pana maine ca ma simt ok, am mai avut acea scurgere cand am intrerupt si data trecuta Utrogestan. De 4 zile nu mai iau si cred ca aia e cauza...atat timp cat nu e pata rosie, maro...eu zic ca e ok, nu? Sincer....e f putin roz deschis [:I]

[gravi] 18+id="purple"> [fetita] "Minunica"id="purple">[olala]

Postat

Hello fetele!!!

Eu mai stau putin si ma duc la doc. Pe la 2 jum sunt la ea apoi ma duc si la doc de familie sa vad ce spune si ea.

Si eu vreau 2 nume la bebe unu de sfant si unu mai special [:D].

[gravi] 23+ [baietel] David

Dana

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...