jovi Postat Martie 22, 2013 Raport Postat Martie 22, 2013 Buna ziua, am si eu o nelamurire la care astept un raspuns si va multumesc anticipat.Am luat timp de doi ani anticonceptionale Mercylon si am hotarat sa fac o pauza de trei luni,am reluat pastilele din a saptea zi iar dupa trei pastile (zile)am avut raport.Ce as vrea sa stiu este daca am fost protejata de pastile. Va multumesc inca o data si va doresc o zi minunata. Citează
CorinaDani Postat Martie 22, 2013 Raport Postat Martie 22, 2013 Citat:citat din mesajul lui joviBuna ziua,am si eu o nelamurire la care astept un raspuns si va multumesc anticipat.Am luat timp de doi ani anticonceptionale Mercylon si am hotarat sa fac o pauza de trei luni,am reluat pastilele din a saptea zi iar dupa trei pastile (zile)am avut raport.Ce as vrea sa stiu este daca am fost protejata de pastile.Va multumesc inca o data si va doresc o zi minunata.align="right" id="quote2">nu cred ca ai procedat corect cand ai reluat AC-urile, uite ce scrie in prospect :": in cazul in care nu a fost utilizat nici un alt contraceptiv hormonal in ultima luna incepeti administrarea Mercilon in prima zi a ciclului menstrual, considerata a fi prima zi de sangerare. Administrati un comprimat marcat cu ziua respectiva a saptamanii. De exemplu, daca menstruatia incepe vineri, administrati comprimatul marcat cu “vineri”. Apoi urmati zilele in ordine. Mercilon va actiona imediat, nu este necesar sa utilizati o metod#259; contraceptiva suplimentara.De asemenea, puteti sa incepeti in ziua 2-5 a ciclului, dar in acest caz asigurati-va ca utilizati o metoda contraceptiva suplimentara (metode de bariera pentru primele 7 zile de administrare a comprimatelor din primul blister)."Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) lavi02 1 Citează
jovi Postat Martie 22, 2013 Autor Raport Postat Martie 22, 2013 Buna, stiu ca nu am procedat corect dar nu am avut posibilitatea de a le lua din prima zi fiind plecata din tara.intrebarea mea este daca exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata.stiu ca perioada fertila incepe doar din a 12 sau a 13 zi. Citează
gabriela_tutuianu Postat Martie 22, 2013 Raport Postat Martie 22, 2013 eu spun ca nu ar trebui sa fii stresata . cred ca nu ai mari sanse sa ramai insarcinata . sa fie asa cum iti doresti [flo] "niciodata nu e prea tarziu" jovi 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.