Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat
Nu cred ca ai avea de ce sa ingrijorezi .Sunt vaccinurile pe care le-a mai facut doar ca acum fiind la scoala si nu la medicul de familie ,scoala e obligata sa ceara acordul parintilor
Postat

eu as intreba in primul rand daca fac varianta injectabila (cu virusi atenuati) sau picaturile orale - cu virusi vii, care sper din toata inima ca s-a scos de pe piata.

in lista cu vaccinarile nationale scria la un moment dat: "pana la epuizarea stocurilor de vaccin existente" [alcool]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Eu n-as lasa-o pe a mea sa faca la scoala nimic. Exista medic de familie.IULIA va invinge CANCERULI'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
align="right" id="quote2">Anumite vaccinari se fac la scoala. Mie pediatrul mi-a zis ca o sa-mi comunice ce face scoala si ce fac la el.Roli mami de Andrei [bonjovi](16 ianuarie 2008) si Marc [cavaler](9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Postat
Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Eu n-as lasa-o pe a mea sa faca la scoala nimic. Exista medic de familie.IULIA va invinge CANCERULI'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
align="right" id="quote2">Vaccinarile din schema obligatorie si gratuita se fac la scoala de la varsta scolara. La medicul de familie numai daca ai tu ceva suplimentar sau cu plata. Dar de ce n-ai lasa-o? Tot un medic o inteapa si la scoala.Ce se face acum e injectabil, am primit si noi azi foaia pe care trebuie sa ne exprimam acordul.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...