Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Administrators
Postat

Timpul parca trece din ce in ce mai repede si ne trezim la un moment dat ca nu am facut mai nimic din ce ne-am propus...nu am vizitat Parisul, n-am invatat sa dansam tango si nici nu am apucat sa mergem la un SPA!

Voi ce ati mai adauga pe langa acesteid="red"> 100 de lucruri pe care trebuie sa le faci in viata?

[flo]

Super Evaid="orange"> - Carte inteligenta de bucateid="teal"> - Jurnal de sarcinaid="red"> - Despre dragosteid="green"> - Nume de Copiiid="blue">

Postat

Am facut ori 18, ori 23 din 100, am numarat pe degete si am pierdut sirul... [:D]

Din putin se face mult - ajutor umanitar!id="green">

Lucrusoare de vanzare...id="purple">

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.id="size1">

Postat

De pe lista aceea am facut in jur de jumatate (48 sau 49) dar sunt cateva pe care nici nu as vrea sa le fac. De exemplu sa vanez sau.. ultimul lucru de pe lista [:)]

Altele? Sa calatoresc mai mult (e mare lista, nu o pun aici), sa cunosc oameni interesanti si sa le ascult povestile, n-as spune nu unei marijuana in Olanda [:)]

Un concert MJ as mai vrea... poate se vor inventa hologramele sau ceva asemanator curand [nani]

Si cred ca-mi trebuie un update la dorinte si idealuri [:)]

Postat

36.

Sunt multe pe care nici macar nu imi doresc sa le fac. De ex: sa invat italiana. STiu destule alte limbi straine. Sau apusul in Bali. Sau plimbarea pe broasca testoasa...

In schimb, as vrea la Opera din Viena, am vazut numai 3 continente, cele 7 minuni si altele.

Victoria, Mami Nadiaid="red"> si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...