Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 215
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

happy stiu e frustrant sa te uiti la ceas si sa vezi ca mai ai o ora pana la sculare si nu poti adormi..si adormi cu 10 minute inainte si abia te mai scoli dupa...[bang]

paula multumim ..multumim..si de cafea si de capitol..

azi am logoree , sunt fara sefi [pk] , nu ma misc de pe net [pk]

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

[gravi] 26 + [fetita] Ilinca

Ilinca

Postat

Olimp id="purple">asa stiam si eu, am intrebat-o pe dna dr si a zis ca astea-s mituri si ca pot naste normal linistita. Eu in febriuarie trebuia sa merg la control, dar cu problemele mele n-am ajuns, dar trebuie sa merg pana in mai si am zis ca o intreb iar. Nu vreau sa intreb inca ginecologul pt ca nu cred ca se pricepe mai mult decat ea la ochi. O sa-i abia dupa ce mai vb cu dansa

viitoare mamica de hocheist [gravi] 22+ [baietel] Lóránd

Postat

Neata!

Ca buna nu e. [q]

Dimineata cand a scos sotul masina a iesit cainele din curte si am alergat dupa ea. Acum mi-e rau de durere de pasa. Imi vine sa vomit , ma scap de picioare daca ma ridic. [bang][bang]

Sotul zice, ca maine bine sa fuga cainele decat sa alerg eu. Si nu va inchipuiti ca am alergat decat vreo 10m.

Dar e vorba de instincte, nu imi aduc mereu aminte ca sunt gravida. [:I]

Elena & Denisa (26.10.2004)

[gravi] 25 saptamani [fetita]

Postat

neata!!!sunt si eu la a doua cafeluta :) de fapt cacauta caci pun un strop de cafea si muuult lapte :)

si eu am avut o noapte super, prima in care nu m-am trezit s aemrg la baie asa adanc am dormit ;) am adormit pe la 10 jum si abia m-am trezit la 8 jum zici ca m-a palit trenul :)

am vazut ca iar ati deschis discutiile legate de kg asa ca m-0am cantarit din nou si ma bucur ca n-am mai pus de 2 sapt asa ca am ramas cu 3 kg puse. azi am incheiat sapt 18 asa ca am intrat in 19 iuhuuu! asa ma bucur cand schimb semnatura :)

sweety [pup]chiar ma gandeam cum esti ca n-ai mai scris!

Olimp tu esti din Cj asa-i? imi spui te rog daca gasesc ceva haine de gravide la H&m din Polus?cineva mi-a spus ca sunt cam putine...merita sa bat drumul de la SIbiu? ca aici nu mi-am gasit nici un pantalon calumea si deja ma cam strang la burta blugii vechi

maeve cred ca esti nou venita,welcome in the club! [flo]

teodora esti cel mai bun exemplu ca fiecare sarcina e diferita, cel putin legata de kilogramele luate. si eu in prima sarcina deja luasem vreo 12-13 kg pana in sapt 18 si acum am luat 3... fara sa fac nimic diferit...deci totul tine de organism si respectiva sarcina! sanatoase sa fim si noi si bebe!

ma bag la admirat poze, va pup!

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si [gravi] 17+

Postat

betty la capitolul 69 am sa fiu intr-un extaz si orgasm continu ...[:)][:)][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:)][:)][:I]

mai am 4 luni si o primesc si eu [:I][:D]

delia scrisoarea medicala ti-o da oftalmologul in care precizeaza ca trebuie sau nu cezariana , nu ginecologul decide , la miopii mai mari de -3 se recomanda cezariana , mai ales ca este si operata in cazul tau , la mine nici nu se pune vorba de altceva , desprindere de retina operata , miomectomie , trombofilie [bang] tot tacamul...[:D]

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

[gravi] 26 + [fetita] Ilinca

Ilinca

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...