Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

2 Aprilie-Ziua Internationala A Constientizarii Autismului!id="blue">id="size3">

Daca cunosti o persoana cu autism,daca esti parinte de copil cu autism,daca lucrezi cu o persoana cu autism,daca iubesti o persoana cu autism,maine 2Aprilie,de ziua internationala a constientizarii autismului,poarta si tu albastru!Multumim,ca ne sunteti alaturi!id="blue">

MIHAELA [mamica] DE [zana] ANDREEA(03.04.1997) SI [bonjovi] MIHAITA(25.09.2003)

A&M

Viata...

Postat

Multumim,de sustinere fetelor![flo]

chuny,foarte frumoasa actiunea initiata de tine!

din pacate si spre rusinea mea,ziua asta m-a prins pe picor gresit,din cauza ultimelor probleme cu Mihaita,nu m-am putut organiza putin,iar cei din Constanta,au facut un mars,dar am aflat abia azi pe la oa 13!

insa,am fost imbracati in albastru(inca suntem),toti ai casei si multi prieteni reali si virtuali!

MIHAELA [mamica] DE [zana] ANDREEA(03.04.1997) SI [bonjovi] MIHAITA(25.09.2003)

A&M

Viata...

Postat

Chuny, nu inteleg cine ce are cu tine! Tu ai luptat si lupti sa-i fie cat mai bine copilului tau, care e problema?[flo]. Si care e faza cu telefonul? I l-o fi dat invatatoarea banuiesc... la fel care e problema?

Felicitari, in orice caz pentru lupta si implicarea ta! La fel si pt Mihaela770![flo][floare3]

Din pacate, ieri nu am descihs calculatorul (decat un pic dimineata pt mailuri), n-am stiut de actiunea voastra simbolica, cea cu imbracat in albastru [:(] Am avut o zi mai rea, cu o extractie a unei masele de minte cu radacini intortocheate, trebuit o micro operatie in zona ca sa iasa. Doar ca-s cam umflata inca[:-@]. AStea-s mici probleme in comparatie cu ale voastre, sunt cu gandul alaturi de voi, imi pare rau ca ieri nu am stiut......

Monica, mami de 2 [zana]: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...