JoyJoy Postat Aprilie 2, 2013 Autor Raport Postat Aprilie 2, 2013 Amalia, tu ce imi recomanzi? Ma enervez si le pun in marsupii, una in fatza una in spate si adio carucioare :)))) Cele usoare au rotile atat de miciiiiii, am vazut-o pe o mamica se chinuia saraca sa urce o bordura. Ce sa urci cand caruciorul are niste roti minuscule???? Jo [gravi] 17+ Chip si Dale Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.id="teal">
Delia_Rodica Postat Aprilie 2, 2013 Raport Postat Aprilie 2, 2013 Multumim de capitol [flo], sa fie cu vesti bune[pk] ________________________________________________________ viitoare mamica de hocheist [gravi] 22+ Lóránd
Red_apple Postat Aprilie 2, 2013 Raport Postat Aprilie 2, 2013 Multumim pt capitol nou! Sa avem un capitol cu 70.000 de vesti GROZAVE!!! [pk] [9cer][9cer][9cer] Bobitzaid="purple"> [gravi] 20+id="purple"> [fetita] Rebeca id="purple">
Delia_Rodica Postat Aprilie 2, 2013 Raport Postat Aprilie 2, 2013 Si eu am o problema cu carucioarele cu rotile mici, par asa incomode, grele de manuit. ________________________________________________________ viitoare mamica de hocheist [gravi] 22+ Lóránd
doxy Postat Aprilie 2, 2013 Raport Postat Aprilie 2, 2013 Multumim Paula pentru capitol nou! Apropo de "topaitori" nu mai stiu ce sa ma mai fac cu Rares, are vreo doua saptamani de agitatie maxima. Cred ca e o stare anormala. Se fataie mereu, cand mananca, cand se uita la tv, cand doarme. Iar cand se joaca, e o tornada adevarata. Azi merg cu el la drta sa vad ce zice. Ma gandesc ca te duci la dr. cand e anemic si sta pliostit, ca poate are carenta de ceva. Dar cand are prea multa energie, oare de la ce o fi? Offffff. Oxana, mami de Raresid="blue"> (11.03.2009) si [gravi] 26+ [fetita]Letitia
unidanad Postat Aprilie 2, 2013 Raport Postat Aprilie 2, 2013 Multumim de capitol. este adevarat ca de la 36 sapt poti naste oricand ca ai intrat in 9 luni???? Multam. [gravi] 25+ David sau Patrick Dana
paula_m Postat Aprilie 2, 2013 Raport Postat Aprilie 2, 2013 Oxana, eu stiu ca agitatia e motiv de analize. Cum doarme? Dana, teoretic oricand poti naste, mai ales dupa 28 de sapt, cand intri in luna a7a. Doar ca dupa 36 de sapt nu se mai considera copil prematur Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si [gravi] 25+id="brown"> , bb2
happy_ama Postat Aprilie 2, 2013 Raport Postat Aprilie 2, 2013 Multumim de capitol!! Sa auzim de bine! [flo] Bobitza, pupicii nu strica niciodata!! Si eu sunt maaaaare pupacioasa!! Amalia, zau ca ma las daca stiu ca functioneaza! Vreau si eu sa vad bebicii!!! Dar nu pot de la serviciu.... Mai fetelor, nu va imaginati ca nu ma lupt cu mine cand se intampla de-astea[bang]. Dar e foarte stresant sa stii ca exact durerea pe care o ai e cea periculoasa... Si sa te tina 24h nu e chiar ok...Nu pot decat sa sper ca sperieturile sunt doar sperieturi... Happy Ama [gravi] 25+ si [fetita] Evaid="pink">
mess0804 Postat Aprilie 2, 2013 Raport Postat Aprilie 2, 2013 Eu tot calculez inca daca sa vin in tara sa nasc si sa stau acoloo cateva luni si am verificat cu toate companiile aeriene: la unele nu te primesc dupa 36 de sapt sa zbori (intre 28-35 cu certificat d ela doctor) ... insa la Tarom pe site zice ca doar in ultima sapt nu ai voie, in rest pana la 8 luni si 3 sapt e ok ... Are cineva globul magic ca sa stiu cand vine buburuza ?
Postări Recomandate