Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Neata fetelor. Nici o activitate pe aici, pe unde sunteti?

Sa va povestesc ceva haios: ieri a venit o echipa sa ne puna pavele iar Edi cand i-a vazut in curte ca incep sa sparga cimentul si sa sape pentru borduri a inceput sa planga si sa-l strige pe tataie sa-i dea afara. Nu s-a dezlipit toata ziua de la geam , nu l-a lasat mama pe afara ca sigur nu mai lucrau nimic oamenii aceia.[:)]

Ce-o fi fost in mintea lui......

mami de Eduard Stefan ( 26.08.2011)

• Răspunsuri 167
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Neata.

Raluca si Eva se sperie cand aude zgomote mai puternice.In ultimul timp si-au tot pus vecinii centrale (s-a cam terminat cu incalzirea centralizata) si au facut zgomote.Statea saracuta nemiscata in brate la noi..............si avea o fatuca speriata.

Fetelor m-am uitat acum pe prognoza meteo si o sa fie vremea cam nasoala cand o sa mergem la munte.

Imi mai aduce si mie cineva aminte la ce pensiune mergem?Am uitat cu desavarsire.Varsta isi spune cuvantul.

mami de Eva Maria 24.08.2011 si Razvan Gabriel 07.07.2003

Postat

neata

ce vreme! caaah!

MAY vroiam sa iti spun ca a avut maare succes cantecelul cu maimutzica, mai ales la cel mare. e f incantat si il canta si el... bine, de sarit tot sare [bang]

...citeam ca aveti prob cu somnul.. nu prea ai ce face... v-am zis, eu cu mancarea si somnul nu prea le-am dat de cap, si ii includ aici si pe nepotii mei cu care stam toata ziulica .... in timp se regleaza, ei au mereu schimbari de program si cu mancarea si cu somnul... si au zile si zile...

hahaa MICHELLA78 m-am distrat cu figurile micului pianist! sunt haiosi rau cum imita tooot!

LALI citeam ce spunei de Paul ca vrea cu Teodora. al meu, cel mare, nu a zis in mod clar, dar vad eu ca prefera prezenta celui mic. de praslea nu mai vorbesc, cand nu e frati-su acasa, moare de plictis, cu nimic nu ii intrii in voie...

NANNA, MIHAELA_I al meu e pe lapte de vaca de cand l-am diversificat. numai lapte de vaca am folosit la preparate. ii dau din cel obisnuit, 3,5%. nu iau uht.

RALUCA sanatate multa, baga regim si ai grija!

hahaa Edi vad ca isi apara teritoriul :)))

SEIDANA ce fericire cred ca e pe Elena!

o zi buna!

[copil]feb2007id="blue">id="size1">

Postat

buna fetelor!!!!!!!

Nanna nu mai stiam, la pensiune avem frigider, sau ceva bucatarie ?

Si eu ii dau cred ca pana la 2 ani lui Iancu lapte praf, mi-e mai comod.Dar el bea si lapte de vaca normal (pasteurizat) ziua.

Lali ma bucur ca te-ai obisnuit cu noul loc de munca.

Sei cred ca Elena e ff bucuroasa , dar imi imaginez ca pt voi e groaznic cu naveta.

Apropo pui niste rochite dementiale pe fb , tu chiar iti propui sa imi faci oficial in ciuda, ca la mine s-a dovedit a fi cuc [q][q]. Saracii baietei!!!!!

Deabea stept sa mergem la munte , nu conteaza vremea [pk], bine daca nu ar ploua ar fi excelent.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + [gravi] 27+

Postat

Poate avem noroc si nu ploua in perioada in care mergem la munte, sper sa se mai schimbe prognoza.

raluca050, cred ca se gandea ca-i strica locul de joaca :)

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim! id="teal">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui andreea_t
Poate avem noroc si nu ploua in perioada in care mergem la munte, sper sa se mai schimbe prognoza.raluca050, cred ca se gandea ca-i strica locul de joaca :)________________________________________________________21.09.2011 ora 02:50Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim! id="teal">
align="right" id="quote2">Are simtul proprietatii [:)]mami de Eduard Stefan ( 26.08.2011)
Postat
Are, are! [pk]
Citat:
citat din mesajul lui raluca050
Citat:
citat din mesajul lui andreea_t
Poate avem noroc si nu ploua in perioada in care mergem la munte, sper sa se mai schimbe prognoza.raluca050, cred ca se gandea ca-i strica locul de joaca :)________________________________________________________21.09.2011 ora 02:50Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim! id="teal">
align="right" id="quote2">Are simtul proprietatii [:)]mami de Eduard Stefan ( 26.08.2011)
align="right" id="quote2">________________________________________________________21.09.2011 ora 02:50Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim! id="teal">
Postat

salut. ce pustiu e pe aici...

eu ii fac orez, paste, cereale sau gris cu lapte de vaca.

in biberon ii dau lapte praf.

i-am mai dat in canita lapte de capra.

dar nu m-am gandit nicio clipa sa fac asta treptat.

am gresit?

trebuia sa urmaresc?

cu somnul si-a revenit la normal [pk]

helena, ma bucur ca v-a placut cantecelul :)

daca vreti va mai dau linkuri, dar sunt in engleza.

...........................................

mamica de Beatrice-Ana - 26.09.2011

..........................................

zebraroz.ro [majoreta]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...