Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

binecuvanteze cu sanatate si dezvoltare deplina si

sa-i putem duce pana la termenid="size3">

********************************************************************id="green">id="size1">

[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia">

[ruga]Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti

pamantul" binecuvantand nasterea

de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla

inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l

sa se nasca la vremea de Tine randuita.

Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor

cerului si infrumusetezi

crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil

care n-a vazut inca lumina soarelui.

Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau

pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui

dupa multimea

milostivirii Tale.Doamne fii cu noi si da-ne

izbanda dupa Sfanta Voia Ta.

Amin.[ruga]

id="Script MT Bold">id="size4">id="teal">

***************************************id="green">id="size1">

Dragul mamii copilas,

Mandra fata, ori flacaias,

Din dor vino

Si cu dor sa vii,

Marie, Ioano,

Tudorel, Andrii!

Sanatos, frumos,

Drag si dragastos,

Frumoasa-sanatoasa,

Indragita-dragastoasa.

Tu burtica mamii-o creste,

Dinlauntrul ei dospeste

Dor si dorulet,

Mandru omulet.

Sa te-aduca dorul,

Sa te-aduca viata,

Sa-mi fii tu odorul

Luminandu-mi fata!

id="Script MT Bold">id="size4">id="purple">

********************************************************************id="green">id="size1">

Asa a inceput frumoasa noastra odisee:
id="navy">

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,

35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,[url="http://forum.d

Postat

Dianaid="purple"> stai linistita, ca ai timp sa rezolvi problema. Eu de cand ma stiu pun de la solduri pana la genunchi, asa si acum. Am un c..r maaareesi niste cartabosi pana la genunchi. Desi burta nu e asa mare, oricum buricul e deja sensibil la atingere.

Eu zic sa nu te stresezi pt aceasta problema, ca eu nu o fac, mananc in continuare cu aceeasi nesimtire [:D]

viitoare mamica de hocheist [gravi] 22+ [baietel] Lóránd

Postat

Multumim pentru capitol! [pup][flo]

Bobitza, ce simpatica esti! Lasa ca dupa ce se naste bebe o sa va strigati "mami" si "tati", asta daca vreti ca si copilul sa va strige asa. Eu uneori il mai strig pe nume pe al meu si m-am pomenit ca si Rares ii mai zice pe nume. De ex. striga tati, tati si daca nu i se raspunde urla (ca ma`sa) Seeergiuuuuu. [:D]

Oxana, mami de [poc] Raresid="blue"> (11.03.2009) si [gravi] 26+ [fetita]Letitia

Postat

fetelor hai nu va mai plnge-ti ..eu mai am putin si ajung la 100 KG [:D][q] , imi vine sa plang , sa rad , sa urlu ..habar nu am...diseara imi fac poza in costum de baie si va arat cum arat o gravida de 100 kg [bang][:D][q]

amalia multimim de capitol

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

[gravi] 27 + [fetita] Ilinca

Ilinca

Postat

bobita ce draguta esti ...[pup]

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

[gravi] 27 + [fetita] Ilinca

Ilinca

Postat

Olimp, ti-a iesit o culoare superba!!! [pup] Sa-ti fie de bine! [flo]

V-am zis ca eu sunt putin decalata cu cititul, dar recupereeeeez eu![:D]

[9cer][9cer][9cer] Bobitzaid="purple"> [gravi] 20+id="purple"> [fetita] Rebeca id="purple">[olala]

Postat

Diana [pup].

Olimp, tu te plangi degeaba, ca tu esti inalta, daca raportezi greutatea la inaltime si eu tot pe acolo sunt. [:D]

Oxana, mami de [poc] Raresid="blue"> (11.03.2009) si [gravi] 26+ [fetita]Letitia

Postat

Olimp [pup] stiu ca nu ar trebui sa fac atata gura dar sunt ca un dop. Si nu e numai burta de mine si restul kg asezate mai armonios.. sunt toate pe burta si pe fund..majoritatea pe fund. O sa pun si eu poza cu fundul meu care a depasit de mult pana si standardele negreselor sa nu spuneti ca ma plang degeaba. La inaltimea mea un kg in plus sau in minus inseamna ceva mai ales ca am si aspect pufos de la mama natura.

Na ca ma apuca pe mine pendaliile azi. Trebuie sa ma calmez[asia]

[gravi] 26+

viitoare mamica de [fetita] Medeea

Postat

Diana, eu zic sa fii multumita ca se pune pe fund, macar e mai feminin asa. Eu ce sa zic ca la mine se pune pe spate, arat ca o halterofila pensionata. [:D]

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...