Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

cum mai stai la kg? eu am stagnat sant pe ceaiuri chinezesti si tratament asa ca dietata mai asteapta , toatusi pana la nu mai am mult pana la tinta mai am cam 8 kg de dat jos poate mai facem impreuna un hei rup, [flo]

mamica lui Ana Maria

Nihil Sine Deo!

Postat

Dulcetica, daca vrei sa te apuci de Monti, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti printezi tabelul cu indicii glicemici ai alimentelor, tragi o linie intre cei cu IG mare, si tii minte ca in F1 NU TE ATINCI DE NIMIC DE ACOLO!! Mai tragi o linie intre cei cu IG mediu si cei cu IG mic, si incerci sa faci cat mai multe combinatii intre alimentele din grupa celor cu IG mic-ceea ce iti ofera o gama infinita de posibilitati.Cele care nu sunt in tabel, si se incadreaza la grasimi, carne, branzeturi, au IG 0 si le poti combina doar cu cele cu IG MIC.Este extrem de simplu, problemele apar doar cand vrei sa faci retete cu multe ingrediente, complexe, elaborate.

Fa-ti niste cumparaturi de stricta necesitate, daca vrei iti fac o listuta, fara ele nu te poti apuca de Monti.

...in a world filled with distrust,we must still dare to believe...

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

hei fetelor, cum mai stati cu dieta ?

Eu ma mandresc cu inca 1 kg dat jos saptamana trecuta ! Am ajuns la 58,5 kg de la 64 kg (in cca 6 saptamani). Tot cu SB-ul ii dau inainte [:)]

As mai avea vreo 3 kg si ma declar multumita...

Ingrid si Cristi 10 ani

Postat

Ce fac tocanitzoasele? Tineti post? Eu una de cate ori il tin... sunt o floare, pun pe mine cel putin un kil de la tonele de paine ... bah

Ma asteapta curatenia, gatitul si gateala ... deja mi-e somn si n-am chef de munci, numa de concedii. Voi cum sunteti cu moralul, cu kilogramele?

Postat

Eu sunt bine, si cu moralul, si cu kg.Cu timpul stau mai prost, dar ne organizam in asa fel incat sa le pot face pe toate.Am 2 luni de Montignac in curand si sunt foarte incantata.De postit nu postesc de felul meu...

Postat (editat)

Nu numai ca n-am dat jos saptamana trecuta, dar se pare ca am si pus juma' de kg. Desi m-am tinut de regim. In schimb duminica si luni am dat iama in cozonac, pasca si drob, asa ca ma astept la o "surpriza" pe cantar...

Ingrid si Cristi 10 ani

Editat de ingridnen
Postat

Ingrid, te-am vazut sa stii in posturile de dinainte, ai ambitie si cred ca si metabolism bun, sunt sigura ca iti vei reveni la greutatea de dinainte de Paste.

Eu recunosc ca nu am dat iama in nimic ... nu mananc miel asa ca la mine Pastele a trecut ca de fiecare data, cu oua si cu branzeturi. Dar ... imi miroase casa  ... a toate cele de la sarmale la lasagna... ma ia foamea de la lift cand ma intorc de la munca.

Am ramas stabila la 59,5-60kg, mai am un pic, fro 5 kile si ma declar satisfacuta. Dar probabil pe la vara se va intampla.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...