Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE

SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA...A GRAVIDUTELOR DE

IULIE-AUGUST 2013

id="red">
id="size3">

Dragi viitoare mamici fie ca protectia Domnului sa fie peste noi, peste pruncusorii

din burticile noastre si peste familiile nostre, sa-i

binecuvanteze cu sanatate si dezvoltare deplina si

sa-i putem duce pana la termen!

********************************************************************id="green">

id="size1">

[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia">

[ruga]Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti

pamantul" binecuvantand nasterea

de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla

inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l

sa se nasca la vremea de Tine randuita.

Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor

cerului si infrumusetezi

crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil

care n-a vazut inca lumina soarelui.

Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau

pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui

dupa multimea

milostivirii Tale.Doamne fii cu noi si da-ne

izbanda dupa Sfanta Voia Ta.

Amin.[ruga]

id="Script MT Bold">id="size4">id="teal">

***************************************id="green">id="size1">

Dragul mamii copilas,

Mandra fata, ori flacaias,

Din dor vino

Si cu dor sa vii,

Marie, Ioano,

Tudorel, Andrii!

Sanatos, frumos,

Drag si dragastos,

Frumoasa-sanatoasa,

Indragita-dragastoasa.

Tu burtica mamii-o creste,

Dinlauntrul ei dospeste

Dor si dorulet,

Mandru omulet.

Sa te-aduca dorul,

Sa te-aduca viata,

Sa-mi fii tu odorul

Luminandu-mi fata!

id="Script MT Bold">id="size4">id="purple">

********************************************************************id="green">id="size1">

Asa a inceput frumoasa noastra odisee:
id="navy">

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,

35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,[url="http://forum.despre

Postat

Vaz ca mi-a dus capitolul 80 in lista capitolelor la .... cu pene.... nu stiu exact ce am facut dar banuiesc ca la urmatoarele interventii si capitole noi se poate remedia usor... i-oi fi dat vreun enter din exces de zel.

Alina [gravi] 28+

Postat

alina multumim de capitol...[flo]

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

[gravi] 28 + [fetita] Ilinca

Ilinca

Postat

Alina multumim de capitol [flo]

Neataaa [flo]

Eu pana acum v-am citit si am stat in banca mea sa nu [nervo] vb prea mult [:D]. Ce mai faceti cum sunteti?? Bebeii ce fac?? Noi mergem marti la eco abia asteptt [olala].

[gravi] 26+ [baietel] Patrick

Dana

Postat

Merci Alina pentru capitol nou!

Eu sunt prima zi acasa si deja ma doare capul. Sper sa n o dau intr o depresie. Am vazut un film si nu mai stiu cu ce sa mi ocup timpul. As merge la cascat gura prin magazine dar n am masina, m as apuca de treaba dar n am ce. Inca nu ma pot apuca de hainute ca n am mobila instalata, nu pot instala mobila ca nu e zugravit si nu pot zugravi ca nu s a incalzit. [bang]

Ma gandesc sa trec si eu pe citit...

Oxana, mami de [poc] Raresid="blue"> (11.03.2009) si [gravi] 27+ [fetita]Letitia

Postat

Bettyid="purple"> si eu am cerut parola, ca fim mai multe [:D] Alinaid="purple"> sa-mi dai si mie PM cu parola, te rog.

Multumim de capitol, sa fie numai cu vesti bune [pk]

viitoare mamica de hocheist [gravi] 23+ [baietel] Lóránd

Postat

Ola fetele,

Alina, multumim de capitol!! [flo]

Am ajuns si eu la zi cu cititul, cred ca m-am molipsit de la Bobitza si ieri am colindat toata ziua..Am avut eco la 12, asa ca mi-am luat o zi de concediu, ca nu mai aveam cum sa ajung la serv, dupa aia am mai rezolvat cateva treburi si dupa aia am iesit la un suc si am ajuns acasa la 12 noaptea cu o durere de spate de toata frumusetea[:D] In rest, de luni pana miercuri am avut musafiri in fiecare seara, si o sa avem si diseara. Maine dimi la prima ora o sa plecam cu nasii la ai mei la curte, deci ff multe activitati..Acum imi cad ochii in gura de somn [nani]

Bebica este ff bine, a ajuns la 700 g, este mai mare cu vreo 4 zile dupa toate masuratorile si foarte activ [olala]Am scapat si eu in sfarsit de vitamine, daca tot ma simt bine in ultima vreme [olala]

Am pus si baterie la cantar, m-am cantarit dimineata, dupa ce toata noaptea am visat ca aveam 87 kile [bang][bang] si cautam prin magazine cantare care sa arate mai putin [:)] Am implinit 9+ [q]

Bobitza, cand am citit ca esti FRANTA, am crezut ca esti in Franta [:-)))][:-)))] Sper ca te-ai mai linistit cu problemutele [pup]

Liliana, tu ti-ai mai revenit?[pup]

Doxy, e mai greu la inceput, dar n-are rost sa iti bati capul de pe acum cu gasirea unui nou job, ca e devreme. Buucra-te de vremea buna care se anunta, de Rares si de bebe! [pup]

Tu parca intrebai de cum te intorci in pat cu perna, la mine a devenit parte din mine noaptea,[:D]o tin intre picioare si ma intorc cu totul, niciodata fara [:)] A devenit ursuletul meu de plus si chiar a devenit INDISPENSABILA!

Ama, eu de cand ma stiu am pofta de cirese, sunt preferatele mele, nu mi se pare corect ca apar pt o perioada asa scurta de timp..abia astept sa apara [pofta][pofta] Am mancat si eu capsune zilele astea, intr-una din seri imi mai ramasesera cateva intr-un castron la capul patului si ma trezeam de miros si mai mancam cateva [:D] Pacat ca gustul nu este inca pe masura..

[gravired] 23+ , mami de [baietel] Mircea Andrei

bebitza

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...