Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27
Joy unde gasesc exact pe site stikerele?[gravi] 27+ viitoare mamica de [fetita] Medeea
align="right" id="quote2">Eu am primit campania in newsletter. Daca ai cont la ei, linkul asta ar trebui sa mearga:http://www.fashiondays.ro/campaign/nature-kingdom-51055-4/?campaignId=51055&tagId=4&utm_campaign=Nature%2BKingdom_6056&utm_medium=banner_main&utm_source=newsletter_dailySucces! [:)]Jo [gravi] 19+GugulusheleNever give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.The time will pass anyway.id="teal">
Postat

[pup]Joy Multumesc!

Oare se pot lipi si pe mobila sau doar pe perete. Eu am o comoda pe care vreau sa o fac masa de infasat si as vrea sa pun ceva pe ea ca de pictat nu merge.

[gravi] 27+

viitoare mamica de [fetita] Medeea

Postat

Fetele,imi raspunde si mie cineva,va rog[pup]

Buna dimineata fetele!Ce agitatie de dimineata!

"Eu sunt la servici de la ora 8 si pana pe la 18 cred ca mi se lungesc urechile....Apropos,ca nu mai tin minte de la fiimea,cand plecam in prenatal?la 30 saptamani sau 32 implinite?Sincer nu prea mai rezist 10 ore la servici cu fundul pe scaun ,ma dor toate cele cand ajung acasa,si la mine nu merge cu 6 ore sau altele ori full ori deloc,iar deloc....nu cred ca ne descurcam financiar....

De cumparat petru cocosel nu am luat inca nimic,pentru ca oricum saptamana viitoare primesc rezultatul la amio,si atunci voi purcede la treaba daca este cazul,dar am de la Anca patut,carut,si tot felul de hainute pe care de atunci le-am cumparat in culori neutre.....asa ca pentru inceput avem cate ceva

Alta intrebare..Voi ati avea curaj sa plecati la mare in saptamana 30-32 de sarcina?(bineinteles daca sunteti ok,nu?)Oscilez sa cumpar biletele la mare prin early booking ori ba.Indiferent de situatie,al meu sot si copilul vor pleca in concediu(pentru fata),dar nu stiu daca sa iau bilet pentru mamaie sau pentru mine.........

Cred ca v-am zapacit de cap"

gravi 19s+

Postat

Maeve Eu nu am experienta si nu pot fi decat de acord cu ce zici tu acolo. Eu sper ca o sa pot sa invat copilul si dupa posibilitatile mele si copilul sa se adaptateze. Adica de ex eu o sa incerc sa stau asezata cand o sa o tin in brate ..sa nu o tin f mult de maini cand incepe sa mearga in picioare (sa o las mai mult pe ea sa se ridice) pt ca pe mine soacra o sa ma ajute f f mult cu micutza si ea nu o sa poata nici sa tina atatea kg in brate in picioare..nici sa stea cocosata sa mearga dupa ea prin casa cand incepe sa mearga. Nu stiu ce parere aveti voi de premergatoare pt etapa aia. Spun despre asta ca am o prietena care vesnic se plangea de spate cand a inceput sa mearga copilul ca "se cerea" micutza si ea era terminata de spate cum o tinea. Eu. ..sotul o sa putem dar soacra-mea cu siguranta nu (cel putin nu pt cat are nevoie un copil).

Stiu ca om trai si om vedea in functie de copil dar eu sper sa imi pot lasa copila cu soacra fara sa o "nenoroceasca"[:D] in 2-3 ore.

Eu ma gandesc ca si copilul se adapteaza la "oferta" nu ? Incurajati-ma!

[gravi] 27+

viitoare mamica de [fetita] Medeea

Postat

Pana scriu reteta la tortul de zahar ars, va pun 2 piese care m-au facut pe mine sa bocesc ... Sunt potrivite mai ales pt viitori parinti de fetite [olala]

COSMIN CHICHISAN - Fata mea puiut iubit

[gravi] 22+ [fetita] Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigotaid="size1">id="teal">

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite

FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit, FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit [:)]

id="size1">id="Tahoma">
Postat

delia t [pup]

delia r bucatareasa noastra desavarsita si binenteles bobita si ea vine tare din urma...

joy super atitudine...eu cred ca in strea in care sunt acum ma refer la Kg as intra cu tocurile de 12 cm in asfalt [:D] , mai degraba m-as duce de-a dura [:D]

dana apropo de nr copiilor , in cazul barbatilor istoria musulmana si nu numai a demonstrat multe..intredevar este un record in cazul unul cuplu ...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

[gravi] 28 + [fetita] Ilinca

Ilinca

Postat

vai olimp, replicile tale sunt deliiiiiiiiir!!![:-)))]

Jo [gravi] 19+

Gugulushele

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.

The time will pass anyway.id="teal">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...