Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Diana, felicitari!!! [flo]

Jos palaria pt talentul tau![olala]

Olimp, multumesc pt aprecieri! Mi-ar placea sa te am pr pe facebook sa vezi si poze cu rez final [:I]

Uff, nu stiu ce am dar parca nu ma urnesc din loc. Trebuie sa merg sa-mi fac un dus si sa plecam la showroomul cu patuturi, iar eu stau la taclale aici.[:-@]Sotul a [nani] pe canapea de cand tot zic eu Gata, gata, acum [:D][:D][:D]

[9cer][9cer][9cer] Bobitzaid="purple"> [gravi] 21+id="purple"> [fetita] Rebeca id="purple">[olala]

Postat

Ma chinuie de ieri o tuse capreasca , seaca ... Am bagat lamaie cu miere, ceai cu lamaie si miere, lapte cald ... Mai ziceti ce sa mai incerc (stiu de ridiche, dar nu e aici ridiche de aia)

Macar bine ca vine weekendul, sa tusesc in pat nu la munca sa se si uite toti la mine, parca as face intentionat [:D]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui delia_timpau
Delia, Dana, Olimp [pup]Delia, nici acum nu ti-au plecat musafirii?[gravired] 23+ , mami de [baietel] Mircea Andreibebitza
align="right" id="quote2">Au plecat o parte, a rams nepotul, iar vin o parte azi, e cu dus si intors. Pana sapt viitoare nu scap definitiv. Si din pacate nici lor nu le face placere, asa a fost situatia, de asa natura incat trebuiaiu sa vina, copii sunt bolnavi, fara rezultate concludente de la medicii din Tg Mures, trebuiaiu sa vina in Tm si mai departe la Budapesta . Deci e o situatie in care nimeni nu se simte bine, trec si astea, important e sa se gaseasca ce au copii sa se poata trata [:)], ca noi adultii trecem peste. Din pacate sunt in situatia asta si eu si mai refulez [bang]________________________________________________________viitoare mamica de hocheist [gravi] 24+ [baietel] Lóránd
Postat

[flo] Joy, esti super tare. Tine-o tot asa.

(si eu mai bag turnee de poker pe net, barbatu-miu comenteaza ca nu-i place stilul meu de a juca, chiar mi-ar place si mie sa joc live)

Postat

Merci Alina pentru capitol nou!

Eu sunt prima zi acasa si deja ma doare capul. Sper sa n o dau intr o depresie. Am vazut un film si nu mai stiu cu ce sa mi ocup timpul. As merge la cascat gura prin magazine dar n am masina, m as apuca de treaba dar n am ce. Inca nu ma pot apuca de hainute ca n am mobila instalata, nu pot instala mobila ca nu e zugravit si nu pot zugravi ca nu s a incalzit. [bang]

Ma gandesc sa trec si eu pe citit...

Oxana, mami de [poc] Raresid="blue"> (11.03.2009) si [gravi] 27+ [fetita]Letitia

Postat

Ms fetele [pup][pup]

Plimbarea cu siguranta o fac!

Diana esti foarte tare! Ce bine o fi sa faci ce iti place in viata! Mi-am adus aminte ca te-am visat azi-noapte, iti cumparasei o paleta de culori (erau niste culori superbe) si niste pensule si mi le aratai [pup]

Am pus si eu o noua pozita de ieri [:D]

[gravired] 23+ , mami de [baietel] Mircea Andrei

bebitza

Postat

diana nu este tema usoara - ipohondria...mie una mi-i se pare greu de redat , ai subiectii ...de pictat ?

poti sa-ti faci o serie de tablouri autoportrete ale tale , doar ca tu radiezi in sarcina nu esti ipohondra...[pup]

bobitule eu sunt din aia mai de pe vremea lui pazvante , nu am facebook , Hi5 , nimic...[pup]

mess nu este ridiche neagra la voi ? dar propolis ?

delia t asa este noi adultii trecem mai usor , important este sa se fac bine copii..

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

[gravi] 28 + [fetita] Ilinca

Ilinca

Postat

Dianaid="purple"> esti f talentata, felicitari, mandria Vestului [pup]

Intr-un final n-am mai facut snitele, nu mai puteam, asa epuizata n-am fost demult [bang] si nu-mi place senzatia asta deloc. Pt ca pieptul era deja dezghetat, am facut pilaf de orez cu morcov, mazare si pieptul de pui inauntru, e foarte bun la gust si nu m-a solicitat atat [:D]. Cui nu-i place sa treaca la oua ochiuri cu carnati. Painea dospeste si intr-o ora am terminat si cu asta. O sa ies in parcul de langa bloc cu praslea, sa se joace si eu sa ma incarc cu cata energie [:D]

viitoare mamica de hocheist [gravi] 24+ [baietel] Lóránd

Postat
Citat:
citat din mesajul lui mess0804
[flo] Joy, esti super tare. Tine-o tot asa.(si eu mai bag turnee de poker pe net, barbatu-miu comenteaza ca nu-i place stilul meu de a juca, chiar mi-ar place si mie sa joc live)
align="right" id="quote2">Si eu mai joc pe stars, ideea e ca pe net poti fi oricine, la live e mai fain, ca te vad femeie si atunci e fun. Unii se fastacesc, altii fac pe durii, e distractiv dpdv psihologic. In plus, daca te duci pe sume modice, e chiar un mod placut de a petrece cate o dupa-amiaza o data la un secol...Joci pe stars, ce id ai? [:D] (glumesc)!!!Allin!!!! Go girl!Jo [gravi] 19+GugulusheleNever give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.The time will pass anyway.id="teal">
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...