Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

A mea mananca la gradinitza de le rupe. Si cam din a 4 a zi a inceput. Acasa si acum are doar vreo 3 feluri de mancare pe care le accepta, daca se pot numi asa: pizza, pene cu sos de rosii si paine cu crema de branza sau maine in ou:)) La gradinita in schimb mananca aproape orice cu exceptia carnii, dar si pe aia o accepta de cateva luni, doar sub forma de aripioare de pui, deci cam 1 data, de doua ori pe saptamana. Intai nu mi-a venit sa cred cand spuneau ca mananca bine la gradinita, dar rapid s-a vazut la cantar;))

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Postat

Dragelor, cand va referiti la greutate, nu spuneti doar varsta si greutatea ci si inaltimea. Conteaza ff mult ce inaltime are copilul la greutatea respectiva, ca pot fi copiii de aceeasi varsta si greutate diferita, dar si inaltimea e diferita. Si atunci sigur spunem "uite si copilul ala are 2.5 ani dar are X kg, iar al meu e mai slab)

Noi nu ne aflam in situatia voastra, desi avem 3.11 luni, 20kg si 110cm. Eu zic ca arat ff bn, nu e nici slab dar nici gras. O colega de-a lui fimiu de la gradi, are 4 ani 27 kg si 110cm si mama ei spune ca arata BN [bang]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sorina [mamica] Mamica fericita [9cer] a ingerasului RAZVAN - IONUTid="size3"> [bonjovi] (11 MAI 2009)

http://lb4f.lilypie.com/grxEp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...