Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Nu stiu daca am deschis bine, ca si locatie, subiectul, daca nu e bine, mutati-l unde trebe, va rog![flo]

M-a inspirat un alt subiect deschis aici, care a nascut niste discutii referitoare la viata de dupa 60 ani!

Pt ca eu ma vad la 60 ani "tanara", "frumoasa", cu o viata activa din toate punctele de vedere, eventual calare pe o motocicleta (am vazut eu pe afara "tineri varstnici" pe la vreo 60 si de ani conducand motociclete, imbracati in piele[olala]....o nebunieeee, ma vad mergand in vacante, iubind, facand sex....oare-s anormala???[:D], va intreb si pe voi....cum vedeti viata de dupa 60 ani, e varsta la care sa "te asezi pe prispa si sa astepti sfarsitul" (citat cu aproximatie Xio)? sa te hranesti doar cu existenta copiilor, nepotilor?

Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy

Postat

Eu zic ca sanatatea conteaza....intai si intai....si cre` ca te poti bucura de viata,dar asta nu inseamna neaparat amantlac.Sport,sala,da,hobby-uri da...amantlac...cah...

Ia ganditi-va la filmarea lui Iurie Darie(Dumnezeu sa-l odihneasca) cu Anca Pandrea...

(nici io nu m-am putut abtine...[:D])

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Postat

Pai amantlicul nu e acceptat nici la 20 ,nici la 30, nici la 40,de ce ar fi acceptat la 60?

Dar concluzia ta nu vine din amantlic...e doar o prejudecata a ta,conform careia asa...dupa 50 de ani (ai spsu asta la alt subiect),oamenii-s asa...mai cu un picior in groapa!:))))

Viatza e frumoasa(daca si stii s ate bucuri de ea)la orice virsta!Trebuie doar sa stii s-o traiesti in conformitate cu propriile convingeri,principii.

Dana

Postat

Da Mada, am inteles pctul tau de vedere referitor la "amantlac"...eu nu l-am adus in discutie, cu toate ca never say never, ce detesti mai mult pe lumea asta ti se poate intampla chiar tie...de sanatate nu ai grija doar dupa 60, ai grija o viata...mi se falfaie ce fac altii...pe mine ma intereseaza strict de mine, iar ca sa mi se aplece de un lucru il raportez la mine, nu la altii....eu ma visez pe moto, batand Europa[:D]

Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy

Postat

Vivi si io sper la fel...si sa alerg cu nepotii prin parc....da` cu sexu`...(emoticonu` cu scarpinat in cap)

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Postat

Aproape de vechiul meu job, locuiau doi batranei la aproximativ 70 ani, care mereu ieseau la plimbare in oras, dar de fiecare data se tineau de mana. (nu la brat - ci de mana)

Nu-s neputinciosi nici unul din ei, dimpotriva mereu ii vad in diverse locuri din oras, mergand pe jos si ma bucur sa-i reintalnesc.

Si zambesc cand ii zaresc, pentru ca ii vad tinandu-se de mana, exact ca un cuplu tanar.

Micul paradisid="purple">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...