iul.aug2013 Postat Aprilie 14, 2013 Raport Postat Aprilie 14, 2013 A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA...A GRAVIDUTELOR DE IULIE-AUGUST 2013id="red">id="size3"> Dragi viitoare mamici fie ca protectia Domnului sa fie peste noi, peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre, sa-i binecuvanteze cu sanatate si dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termen! ********************************************************************id="green">id="size1"> [ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia"> [ruga]Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Amin.id="Script MT Bold">id="size4">id="teal"> ***************************************id="green">id="size1"> Dragul mamii copilas, Mandra fata, ori flacaias, Din dor vino Si cu dor sa vii, Marie, Ioano, Tudorel, Andrii! Sanatos, frumos, Drag si dragastos, Frumoasa-sanatoasa, Indragita-dragastoasa. Tu burtica mamii-o creste, Dinlauntrul ei dospeste Dor si dorulet, Mandru omulet. Sa te-aduca dorul, Sa te-aduca viata, Sa-mi fii tu odorul Luminandu-mi fata!id="Script MT Bold">id="size4">id="purple"> ********************************************************************id="green">id="size1"> Asa a inceput frumoasa noastra odisee:id="navy"> 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34, 35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,[url="http://forum.despre
Delia_Rodica Postat Aprilie 14, 2013 Raport Postat Aprilie 14, 2013 multumim de capitol [flo] Cine l-a facut? ________________________________________________________ viitoare mamica de hocheist [gravi] 24+ Lóránd
PS_DM Postat Aprilie 15, 2013 Raport Postat Aprilie 15, 2013 Delia ce burtica finutza si dragutza ai! [gravi] 27+ viitoare mamica de [fetita] Medeea Delia_Rodica 1
paula_m Postat Aprilie 15, 2013 Raport Postat Aprilie 15, 2013 Neata!! A avut Raul o criza de tuse, si eu nu mai pot adormi! Cred ca Amalia a facut capitolul nou!! Pare semnatura ei. Multumim . Betty, ce pofta mi-ai facut!! Si ce bone arata, dar sunt sigura ca mie nu-mi iese, [are greu de facut[q] Delia ce burtica frumoasa si finuta!! Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si [gravi] 26+id="brown"> , bb2 Delia_Rodica 1
betty200 Postat Aprilie 15, 2013 Raport Postat Aprilie 15, 2013 Salut Paula! Aici sunt si eu, m-am culcat aseara la 11 asa ca la 5 dupa cum vezi am facut ochi, cred ca-i semn de batranete la mine, de ceva vreme dorm cate 6 ore pe noapte(cand spun vreme ma refer 2-3 ani). Pup baietelul mamei sa-i treaca tusea , dragul de el. In legatura cu tortul sa nu-ti faci griji ca-i usor de facut si asa cum spunea Criss se face rapid si e atat de dulce ... Delia ai o burtica deosebit de regulamentara, frumoasa, rotunjoara. [gravi] 26+ [fetita] bebitza Delia_Rodica 1
Delia_Rodica Postat Aprilie 15, 2013 Raport Postat Aprilie 15, 2013 'neata si de la mine [flo] Sa avem o saptamana minunata . Deocamdata imi pica ochii in gura si mi-e foame [pofta] ________________________________________________________ viitoare mamica de hocheist [gravi] 24+ Lóránd
Ele Postat Aprilie 15, 2013 Raport Postat Aprilie 15, 2013 Buna dimineata!! Paula, Betty id="red">eu chiar daca nu am somn nu ma dau sub nici o forma jos din pat la 4-5 dimineata. Astept sa imi revina somnul. La mine noaptea a fost grea, m-a durut burta , indiferent de cum stateam. Cred ca m-au dau o fuga la ginecolog saptamana, sa vad in ce stadiu e colul. In rest..pe baricade..again.. Elena & Denisa (26.10.2004) [gravi] 28 saptamani [fetita]
Ele Postat Aprilie 15, 2013 Raport Postat Aprilie 15, 2013 Completari..ca la inceput de saptamana. Am inceput sa ma umflu..tre sa scot verigheta. Elena & Denisa (26.10.2004) [gravi] 28 saptamani [fetita]
doxy Postat Aprilie 15, 2013 Raport Postat Aprilie 15, 2013 Buna dimineata! Multumim de capitol! Eu nu pot sa vad poze de pe tableta, nici macar tortul lui Betty, cand dau click pe poza scrie se incarca si asa ramane...Cred ca I zic sotului sa mi puna pc-ul ca pana pun fata in camera ei mai dureaza. Nu mai zic ca mai nou nici la tableta nu mai am acces ca a descoperit fiu meu jocurile. Stie singur sa si le puna, umbla cu degetelele alea de zici ca din uter avea tableta. E ceva de speriat cu copiii dij ziua de azi, ce inclinatii spre hitech au! Oxana, mami de Raresid="blue"> (11.03.2009) si [gravi] 27+ [fetita]Letitia
Delia_Rodica Postat Aprilie 15, 2013 Raport Postat Aprilie 15, 2013 Oxanaid="purple"> ai un copil de-ti vine sa-l papi ________________________________________________________ viitoare mamica de hocheist [gravi] 24+ Lóránd
Postări Recomandate