Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

'Neata !

Citeam presa on-line si acest articol mi-a atras atentia.

http://www.click.ro/news/bucuresti/hoti-pensie-batrana_jefuita_0_1597040347.html

Anuntati-va rudele, prietenii, colegii, cunostintele, daca li se intampla ceva similar, sa-si dea seama ca este o inselatorie, sa nu se lase pacaliti, sa-si avertizeze si rudele/parintii/persoanele in varsta din familie. Se pare ca imaginatia hotilor nu cunoaste limite [bang][bang]...

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Postat

Fara suparare, dar multi fraieri sunt pe lumea asta. Mergeam cu curierul de mana la usa la administrator, sunam administratorul, dar in nici un caz nu plateam eu coletul.

Mai vin pe la usi diversi cu cheta pentru cazuri umanitare. Explic ca donez numai prin sms sau prin transfer bancar in cont. Daca imi pot da un numar de cont si un link pe internet bine, daca nu, si ghiciti....nu exista numar de cont. Oricum, nu fac donatii decat prin SMS la numerele afisate pe ecran de catre posturi TV recunoscute.

Or fi hotii inventivi, dar si pagubitii sunt fraieri

Postat

[zid] Hm, cum poti fi asa credul?

[pup] siid="Script MT Bold"> [grup]

Pisoi[foto]pisicile meleid="Script MT Bold">id="size1">[pis]Dulciuri M & Tyid="size1">
id="right"> Mihaela[mamica]id="blue">id="blue"> de[zana]Tatianaid="purple">id="purple"> si [roker]Mihaiid="red">id="red">

id="size1">id="Script MT Bold">

Orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa.id="size3">id="Script MT Bold">

Postat

Doamne fereste! chiar ca lumea e fraiera!

Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France

Postat

Era un film in care se derula aceeasi scena ,probabil de acolo s a inspirat.Un fost angajat de la o firma de curierat cauta in necrologurile din ziar ,alegea vaduve proaspete si se prezenta cu un colet pe numele raposatului cu o valoare destul de modica .Curioasa vaduva platea coletul si se alegea cu o caramida de toata valoarea .

Se intampla peste tot astfel de prosteli .

"Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul"

Postat

Pai, asa, ca le cerea vaduvelor o suma modica pare mai veridic, nu s-a lacomit escrocul ca al nostru, auzi 8 milioane! Daca cerea numai 15-20 lei, ii mergea mult si bine.[}:)]

__________________________id="maroon">

Dia,id="purple">cu Miruna povestitoareaid="teal"> id="size2">(15.07.2008) si Sofia exploratoareaid="limegreen">id="Comic Sans MS">id="size2"> (21.11.2011) [loveyou]

Cand vei cadea, eu voi fi mereu acolo!

Cu drag, Podeaua.

Postat

[bang][bang]Am patit si eu ceva similar. Au sunat la usa cei de la dezinsectie si mi-au zis ca i-a chemat administratorul si ca trebuie sa facem dezinsectie. Au dat cu solutie,5-6 sprituri si mi-au cerut 80 de lei[bang][bang] Nu am vrut sa platesc,mi-au aratat niste hartii cu preturi...vorbeau intr-una,ma zapacisera...le-am platit[bang] dupa ce au plecat mi-a fost ciuda ca le-am dat bani,am iesit dupa ei [nervo],dar au plecat. Am intrebat administratorul si mi-a zis ca i-a chemat sa faca dezinsectie in beci si ca le-a platit. Ei au luat-o si pe la usile oamenilor sa vada care e prost si pica. Eu am fost proasta!

Ana siid="purple"> Maia Elenaid="red">(24.09.2010)

Poze

Cum s-a nascut Maia -Articol

Bazar umanitarid="size1">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...