Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

scuze, nu e macabru mesajul,dar habar nu am cam care e succesiunea operatiunilor.mai intai ca nu am mai experimentat asta si apoi ca ma ingrozeste la propriu.

deci,as dori sa stiu daca cineva a mai trecut prin experienta deshumarii cuiva si reinhumarii in alta parte.

pe scurt trebuie sa deshumez pe cineva,apoi sa il transport la alt cimitir.

intrebarile mele sunt:

1. in afara de acordul de la cei cu cimitirele si crematoriile, plus avizul de transport, mai imi trebuie ceva?

2. cum se face propriu-zis.asta ma intereseaza,pt a evita momentul culegerii mele de pe jos,nu de alta,dar sper sa nu ma confunde cu defuncta.mi s-a mai intamplat cand m-am dus la tata in ATI -era un moment in care toata familia mea era in spital si eu alergand de la unul la altul- deci m-am dus la tata si cand am intrat in sectia de ATI doctorul m-a certat ca m-am dat jos din pat.

deci, cum si in ce fel se produce treaba?

adica se scot oasele,ca e decedata de peste 7 ani, se pun in ce si dupa aia le duc cu masina sa le pun in celalat cosciug in cealalta groapa din celalalt cimitir?

3.preotul ce si cum trebuie sa zica? la noi nu prea se practica asta.

4. sunt ritualuri specifice?

nu de alta,dar am trecut prin experiente sinistre cu babe nearanjate la mansarda pt ca am spalat a doua zi dupa inmormantare.deci tin la integritatea mea.

iertati-mi tonul,dar incerc sa ma reabilitez psihic,ca-s toata numai cioburi si ruine.

va foarte multumesc.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui histamina
ddeic nu vb de astea. tot la prietnul acela,de la morga de la marius nasta s-a spus clar:10 mil spaga ca sa va dam mortul.s-a negociat la sange si am scapat cu 5.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea
align="right" id="quote2">daca nu ar fi durerea si momentele acelea grele, sigur ar trebui mers la politie si organizat un flagrant, mai ales la partea cu morga... e inuman sa dai bani sd iti dea mortul... dar asta se intampla la noi, traim in Romania..._____________Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...