Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sangerare la nidare? rog raspuns...cu multumiri!

Recommended Posts

Buna seara!

va scriu si eu cu o mare rugaminte , in a ma lamuri cu o dilema , daca ati trecut prin ceva asemanator...

am facut acum 2 luni hsg si histeroscopie , urmanad ca luna aceasta la finalul ei sa fac si un drilling ovarian , insa sunt confuza.

Am avut ultimul CM pe 8 aprilie , azi as fi in z 14 si pt prima data in viata mea am observat pe slip pete mici de sange , deschise la culoare si reduse ca si cantitate. Am tot citi despre probleme de fertilitate si as vrea sa va intreb daca sangerarea mea de azi poate fi semn de nidatie( oare nu ar fi prea devreme? mentionez ca am avut contact in zilele 6 , 8 , 10 , 11 si 13) sau e posibil ca azi , in Z14 , sa aiba loc ovulatia si ea sa fie precedata de mici sangerari?

multumesc!

.................................................................................................................................................

If music be the food of love, play on...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Lorelay nidarea inseamna implantare si nu e cazul inca in Z14, insa da, de la ovulatie, una mai violenta, poate fi[:)]

eu am avut de cateva ori

Ar puea fi si un semn ca membrana ovarului s-a "rupt", deci a fost expulzat ovulul

la laparo, desi poate nu mai e nevoie[:D] se va vedea daca ai cicatrici ovulatorii sa nu, deci daca ai sau nu nevoie de drilling [flo]

PAI1-675-4G/4G-POZITIV HOMOZIGOT

38 de ani AMH-3.7 - nicio sarcina

Buna seara! Sunt inregistrata de ceva timp pe forum si va urmaresc aproape zilnic de atunci. Lorelay, iti adresasem o intrebare la topicul driling ovarian. Eu sunt tot din Br si te intrebam daca ai facut drilingul cu dr Botezatu.. Cu cine il faci? Cu dr Botezatu? Stimulare ai incercat? Asa cred si eu ca sangerarea aceea poate fi de la foliculul care elibereaza ovocitul, uneori poate sa se intample asta.

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...