Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bobocei de septembrie-octombrie 2012 (21)

Recommended Posts

[copil][copil][copil]Bobocei de septembrie-octombrie 2012!id="Script MT Bold">[copil][copil][copil]id="green">id="size6">

Suntem un [grup] de 53 [mamica] fericite si implinite care incep povestea primelor 365 zile din viata boboceilor nostri mult-asteptati [olala]

Comorile noastre sunt 29[baietel], 24[fetita],

id="Script MT Bold">id="size5">id="red">

[flo][flo2][floare3]

[ruga] Rugaciunea parintilor pentru copii [ruga]id="Book Antiqua">id="green">

Doamne, Dumnezeul nostru, Cela ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om si ai suflat in fata lui suflarea de viata si, binecuvantandu-l, ai zis: Cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul, iar la Cana Galileei, prin Unul-Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si deci nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate ca neincetat sa reversi harul Tau si sa te milostivesti asupra copiilor mei, pe care Tu ai binevoit sa mi-i daruiesti.

Umple-i pe ei de intelepciune si pricepere. Indreapta pasii lor pe caile omeniei, ale dreptatii, ale dragostei de oameni si ale bunei-cuviite. Ajuta-mi a cultiva in ei bunatatea si a-i face folositori lorusi si obstei in mijlocul careia traiesc. Da-le lor comorile ceresti ale virtutii, care nu pier niciodata.

Nu cer pentru ei, Doamne, bogatii pamantesti, ci te rog da-le un trup sanatos si iubitor de osteneala, precum si suflet luminat si ravnitor spre tot binele, ca sa ajunga buni fii ai Sfantei noastre Biserici si vrednici cetateni ai Patriei, ca de-a pururi sa binecuvanteze numele Tau. AMIN

id="orange">id="Comic Sans MS">

[flo] Povestea boboceilor pufosi de la bobul de mac la venirea pe lume:id="purple">[flo]
id="left">

id="left">

[flo]Uite asa crestem noi [flo]
id="left">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

Neata!

Nu scrie nimeni nimic? :(

Va la o cafea sau un ceai daca nu ati servit inca.

Noi am luat micul dejun, am facut repede si o mancarica de mazare, ca aseara nu am nsi avut timp decat sa pun niste pulpe de pui la cuptor. Si am rezolvat si cu meniul de azi. Am pastrat pt pitica de-o parte niste mazare si morcov sa i le amestec la pranz cu piept de pui si am rezolvat-o si pe ea!

Ieri am testat scaunul cand am fost la cumparaturi. A stat super cuminte in el si se uita in toate partile: pe geam, la noi...

La intoarcerea ma asteptam sa comenteze ca in magazin deja se saturase si se tot miorlaia, dar surprinzator, nu a zis nimic! [pk]

Sper ca si pe viitor sa-i placa la fel de mult, ca in scoica nu prea statea si se punea pe urlat.

Mai stam putin ca sa suga apoi mergem sa ne luam portia de aer pe ziua de azi.

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Mami de [bb] Maya Cristina (06.09.2012)

Olivia, scriu eu! [:D] Multumim ca te-ai invrednicit sa ne faci capitol![pup]

Eu am absentat caci ultimele 2 nopti au fost la fel de varza. Olivia, nu stiu cum rezisti cu trezirile astea, eu una nu mai pot.[q] Bine, ca Matei niciodata n-a dormit bine, dar acum a inceput sa-mi fie dor de noptile cu 4,5 treziri[alcool] Ca azi noapte pan la 2 se trezise 4 sau 5 ori, nu mai stiu. La 2 s-a trezit de-a binelea. A papat san un sfert de ora, apoi leganat si pus in patutul lui. S-a trezit apoi la 3.30 [bang] Faza e ca in pat langa mine se trezeste la fel de des. Il mai pun in patutul lui, ca sa dorm si eu mai libera. Macar calitativ sa dorm. Cand e langa mine nu pot dormi profund, ii simt fiecare miscare, fiecare rasuflare. Nu stiu ce nu-i convine, habar n-am.

Corinuka, ma bucur mult ca Daviducu s-a mai reglat cu kk![pup] Am incercat si eu cu ceapa verde, dar brotacul a reactionat nasol, cu varsaturi, deci o ocolim o perioada. Totusi, pe moment a papat cu pofta, o bagasem intr-un mix de legume.

De saptamana asta incepem cu branzica si carnita, am primit de la tara [pk]

Olivia, de unde ai luat mazare pt Maya?

As mai scrie, dar ma asteapta un morman de vase, iar Matei tocmai s-a trezit si in max 5 min va dori companie [:)]

Mami fericita de brotacel Matei (14.09.2012)

Intimitate de cuplu

Buna dimineata scumpelor.

Noi facem nani pe muzica de bormasina.Deja nu mai support.

Iertati-ma ca tot ma plant.Cred ca v-am zapacit de cap,dar nu mai suport sa imi vad copilul dormind,adormind si lantul continua....pe zgomotul pasta.

Deci sunt nervoasa si nu ma intind prea mult.

Va las o prijiturica si un fresh de portocale pt dintisorul lui Andrei care de ieri se simte la pipait si pt cele 7 luni pe care le-a implinit azi.

Si felicitari Olivia pt capitol si multumim !!!![flo]

ANDREEA,mami fericita de [bb] Andrei (22.09.2012)

http://www.facebook.com/yshop.de?fref=ts

http://lb1f.lilypie.com/arhLp2.png

Buna dimineata scumpelor.

Noi facem nani pe muzica de bormasina.Deja nu mai support.

Iertati-ma ca tot ma plant.Cred ca v-am zapacit de cap,dar nu mai suport sa imi vad copilul dormind,adormind si lantul continua....pe zgomotul pasta.

Deci sunt nervoasa si nu ma intind prea mult.

Va las o prijiturica si un fresh de portocale pt dintisorul lui Andrei care de ieri se simte la pipait si pt cele 7 luni pe care le-a implinit azi.

Si felicitari Olivia pt capitol si multumim !!!![flo]

ANDREEA,mami fericita de [bb] Andrei (22.09.2012)

http://www.facebook.com/yshop.de?fref=ts

http://lb1f.lilypie.com/arhLp2.png

Reconfigurare meniu: morcov cu conopida si pui.

Sper sa-i placa combinatia.

Nasol de tine cu somnul :( Mai stiu o mamica cu bb de 9 luni tot asa se chinuie, chiar mai rau. Se trezea bb la 15-30 min toata noaptea si a inceput sa nu-i mai dea san, ci lm la bibe. Bea doar 20-30 ml, apoi se culca la loc. dupa 3 zile asa zicea ca aseara i-a legat 3 ore, ceea ce nu a mai facut niciodata.

Mami de [bb] Maya Cristina (06.09.2012)

Salutare fetelor.[flo]

Vreau sa fiu si eu mai activa pe forum, sper sa reusesc.[:)]

Sa va impartasesc o descoperire a sotului de sambata : 2 (DOI) dintisori iviti pe gingia de jos, abia se observa, ambii la acelasi nivel. Nimic nu ne-a dat de banuit nu a facut febra, si nici nu a fost excesiv de maraita, are mama o fetita cuminte.[pk]

Mamik super-fericita de papusica scumpa Irina Gabriela (09.09.2012).

Suna bine meniul Mayei, Oli.[pk]

Noi am avut la 11 mar, iar la 14 o sa avem supa din ceapa, telina, brocoli, ardei gras, fenicul, mazare, fasole verde si un fir de patrujel. Am scos morcovul si cartoful o perioada din cauza constipatiei.

Apropo de mazare, eu ii pun la supa din aceea congelata la punga aprox. 4-5 boabe; la fel si borcoli si fasolea verde. Am citit ca sunt mai sanatoase decat cele la conserva.

A introdus cineva rosia? Eu inca nu, tatonez terenul, nu m-am decis pentru ca asta de pe piata este de la turci, veche poveste [alcool]....in schimb am la congelator rosii chery de la tara de asta' toamna.... sa vedem.

Mamik super-fericita de papusica scumpa Irina Gabriela (09.09.2012).

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...
  • Adaugă...