Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna

Anul acesta sarbatorim 15 ani de la absolvirea facultatii. Cautam o pensiune care sa aiba aprox. 10 camere si restaurant, la o distanta de max. 300 km de Bucuresti (dar nu la mare).

Aveti ceva propuneri?

Multumesc

Alecxa

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Pensiunea Rhein Azuga, la cramele Halewood:http://www.halewood.com.ro/index.php?id=4&sid=21&pid=1

Pensiunea este frumoasa, locatia deosebita, personalul profesionist si deschis la orice cerere, restaurant cu posibilitate de servire a mesei in aer liber, preturi de bun simt. Majestatea Sa Regele Mihai le-a fost oaspete. Un loc minunat!

Postat

Am fost asta vara la Harghita Bai, la o pensiune frumoasa, restaurant bun, nu foarte mare, aveau organizata acolo o intalnire de 30 de ani de la terminarea liceului. E vorba de pensiunea Piatra Bufnitei.

Am mai fost tot asta vara in Lacu Rosu. Cate zile am stat acolo Am mancat mereu la Hotel Lacu Rosu, excelenta mancarea, serviciu bun, dar aici restaurantul e mai mare, nu cred ca va ofera exclusivitate, eventual pentru o sala. Merita vorbit, incercat.

Postat

Arata foarte bine acolo, insa n-am vrea sa depasim 100 lei/noapte la cazare. Alte propuneri, va rog?

N-am depasit aceasta suma la cazare, cu mic dejun inclus. Trimite mail si cere o oferta de pret. Asta ar fi bine sa faci indiferent ce locatie alegi.

Au multe oferte si promotii. Trebuie sa incerci direct la ei.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...