zuzele2008 Postat August 8, 2007 Autor Raport Distribuie Postat August 8, 2007 Suntem un [grup] de 84id="size3">id="red">[gravi] si avem 2id="size3">id="red">mamici cu [bb] 7[fetita]id="size3">id="red"> si 11[baietel]id="size3">id="red"> ,restul 68[copil]id="size3">id="red"> sunt id="teal">id="size1">Asa a inceput minunata noastra odisee: id="red">id="size3">18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 id="blue">Linkuri utile:id="blue">Calculul datei nasterii, Cum se dezvolta bebe, Greutate si centimetri [copil] in burtica la mami, Diverse filmulete despre sarcina si nastere, Greutatea viitoarei mamici, Sarcina- saptamana cu saptamana, Recomandari pentru gravide, Intrebari si raspunsuri despre sarcina, Nume de fetite si baietei, Informatii privind testele prenatale, Recomandari pentru urmarirea prenatala de rutina a femeii gravide sanatoase, Masuratori ecograf, Calculator pentru verificat masuratori ecograf, RUGACIUNILE NASTERII, pozeBBinBurtica , Nastere in direct cu epidurala, Sarcina- de la conceptie la nastere, Cum se dezvolta copilul, Calculul DPN dupa UM, Greata din timpul sarciniiid="size1"> Nivelul hCG pe timpul sarcinii (pe saptamani de la UM):id="left">3 sapt UM: 5 - 50 mIU/ml 4 sapt UM: 5 - 426 mIU/ml 5 sapt UM: 18 - 7.340 mIU/ml 6 sapt UM: 1.080 - 56.500 mIU/ml 7 - 8 sapt UM: 7.650 - 229.000 mIU/ml 9 - 12 sapt UM: 25.700 - 288.000 mIU/ml 13 - 16 sapt UM: 13.300 - 254.000 mIU/ml 17 - 24 sapt UM: 4.060 - 165.400 mIU/ml 25 - 40 sapt UM: 3.640 - 117.000 mIU/ml Femei neinsarcinate: <5.0 mIU/ml id="size1"> id="green">Adresa comuna de mail: zuzele2008@yahoo.comid="blue">CELE MAI FERICITE SI MAI ZUZE GRAVIDUTE id="red">id="size3">DECEMBRIEid="green"> Suntem id="size3">7id="brown">[gravi] [gravi]alina023 id="red"> - natural cu epidurala, maternitatea Polizu, dr. Adriana Ciuvicaid="purple">DN 15.07.1978 UM 13.03.2007 DPN[fetita] 18.12.2007id="blue">[gravi]adinagid="red"> DN 21.07.1975 UM 18.03.2007 DPN[copil] 25.12.2007id="blue">[gravi]NataliaSid="red"> cezariana, Spitalul D. Stanca, dr. Doru Diculescuid="purple">DN 13.03.1976 UM 18.03.2007 DPN[fetita] 25.12.2007id="blue">[gravi]Andraddaid="red"> DN 1.02.1982 UM 22.03.2007 DPN[copil] 26.12.2007 id="blue">[gravi]AngeliquedeSid="red"> - cezariana, Maternitatea Constanta, dr. Ioana Lutzescuid="purple">DN 12.06.1978 UM 22.03.2007 DPN 27.12.2007id="blue">[gravi]GinaM id="red">- natural cu epidurala, DELL.E WEBB Memorial Hospital AZ - dr. Ajaz Rahamanid="purple">. DN 9.07.1980 UM 24.03.2007 DPN 29.12.2007id="blue">[gravi]dana_vioid="red"> DN 23.07.1971 UM 25.03.2007 DPN[fetita] 30.12.2007id="blue">id="size1">IANUARIEid="green"> Suntem id="size3">44id="brown">[gravi] [gravi]cornilia id="red"> DN 4.02.1975 UM 26.03.2007 DPN 4.01.2008id="blue">[gravi]gugushtiuc id="red"> DN 22.04.1980 UM 27.03.2007 DPN[fetita] 3.01.2008 id="blue">[gravi]DanutaD id="red"> DN 2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lala_D Publicat August 8, 2007 Raport Distribuie Publicat August 8, 2007 Sa fie un capitol nou plin numai de vesti bune [bis] O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeririlouiza Publicat August 8, 2007 Raport Distribuie Publicat August 8, 2007 Neata fetelor, sa fie un capitolo numai cu vesti bune si bb sanatosi. Irinaid="red"> ai dreptate eu sunt cea rea ca doctora nu se grabea deloc. Gina id="red">felicitari ma bucur mult ca este ceea ce va-ti dorit si sa fie sanatos. Noi cu carucioarele, mama e tot o poveste sotul meu le studiaza de pana sa raman gravida, si vrea unul cu tri roti sa fie de viteza de parca o sa fac curse cu bb Va doresc la toate o zi frumoasa Louiza [gravi] 16s + http://bd.lilypie.com/vkuap3.png http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeririlouiza Publicat August 8, 2007 Raport Distribuie Publicat August 8, 2007 Lauraid="red"> felicitari pentru miscarile lui bb, deabea astept si eu acele momente, pana acum la-m simtit o data fluturand pe colo. Cine imi da si mie un pronostic inainte sa vad si eu ce este?id="green"> Louiza [gravi] 16s + http://bd.lilypie.com/vkuap3.png http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
numeioana Postat August 8, 2007 Raport Distribuie Postat August 8, 2007 Si mie imi plac cele cu 3 roti si cu landou, mi-as dori asa ceva. Problema este ca sunt destul de greute (8 - 10 kg) si cu bebe cu tot in ele cum fac eu sa urc scarile la apartament? E drept, stau numai la etajul 1, dar tot mi se par greu de urcat. As opta pt un carut mai usor, care incape intr-un portbagaj de Ford Fiesta... http://community.webshots.com/user/numeioana Ioanaid="red"> [gravi]id="limegreen">id="size2">id="size2">id="Comic Sans MS">11+ Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ginnette Publicat August 8, 2007 Raport Distribuie Publicat August 8, 2007 Neata fetelor, Gina - FELICITARI PENTRU BAIETZEL id="navy">id="size4">!!! [cri][cheers] Sa creasca mare si voios, sa fie iubit si sanatos (na' ca mi-a iesit si-o rima). Este extraordinar sa ai ce-ti doresti cel mai mult. Am si eu o intrebare (poate s-a mai discutat, dar pe mine acum ma seaca chestiunea): la prima sarcina, cam cand ar trebui sa-l simti ca misca? Va tot aud ca la majoritatea dintre voi a miscat deja (de la pa 17- 18 sapt); la mine nimik [:(] Cat sa mai astept ca nu mai am rabdare??? Roxana [gravi]18+ [fetita] http://bd.lilypie.com/UDm4p3.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalosalina Publicat August 8, 2007 Raport Distribuie Publicat August 8, 2007 Neata zuzici! Am reusit sa citesc si eu ce ati scris aseara...Si eu sunt superstitioasa uneori, dar cred ca in cazul asta chiar trebuie sa ne pregatim dinainte cu lucrusoare pt. bebe. Referitor la greutate eu cred ca bat recordul...cum mai spunea o fata mi-e si rusine sa zic cat m-am ingrasat, am o burta de zici ca sunt in 7 luni [:D]. Asta e...macar sa fim noi sanatosi...La nume nu ne-am gandit prea mult, eu am zis ca dc e baiat il va chema Mihai si dc e fata Alexia. Sotul vrea Razvan sau Maria...Asa ca o sa trebuiasca sa discutam serios... [alcool][alcool][:-)))][:-)))] Aseara stateam in pat si ce mi-a trecut mie prin cap??? Ca o zuza ce sunt m-am hotarat sa merg astazi la o eco, ca mai am inca o luna de asteptat pana la morfo de trim II si mi se pare prea mult, mai ales ca ma mai jeneaza si burta din cand in cand... Poate aflu si sexul. Va rog sa-mi tineti pumnii sa primesc vesti bune! Gina M felicitari pt. putzulica!!! [bis] [pup] toate zuzicile!!! A venit Bebica!!! [gravi]15+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
numeioana Publicat August 8, 2007 Raport Distribuie Publicat August 8, 2007 Ginette, sigur misca, stai linistita! Ideea e ca nu ti-ai dat tu seama. Ia sa stai seara pe partea dreapta fara sa te misti si concentreaza-te, ca sigur simti ceva acolo... Dar sa nu te astepti sa-ti traga un sut! Miscarile sunt farte usoare, ca un fluturas in burtica... Ioanaid="red"> [gravi]id="limegreen">id="size2">id="size2">id="Comic Sans MS">11+ burtica Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
docdecap Postat August 8, 2007 Raport Distribuie Postat August 8, 2007 Alina (care conduce un Kalos...), si eu am facut la fel, m-am dus la eco in sapt 17 asa, de ochi frumosi, ma intreba la telefon pentru programare in ce sapt. sunt si zice: morfologica, nu? eu:nu, doar asa. Cum doar asa? zic: pai sa vedem sexul [il] si sa vad daca exista cauza de ce ma durea burtica asa tare. cand am ajuns la dr., zice: a ecografia cu sexul... oricum, am vazut sexul, sau ma rog, mai mult ni l-a spus, eu nu m-am priceput. oricum, a spus ce se astepta, a fost totul bine. Te pup si tinem pumnii!! Gina, felicitari pentru o familie completa, sa fiti fericiti impreuna!! anca76 ce mai faci, da-ne un semn de viata sa stim ca esti bine si tu si bebe... fetele Monica 18+ Life's a beach pisoi in lucru noi doi si-o cununie Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeririlouiza Publicat August 8, 2007 Raport Distribuie Publicat August 8, 2007 Ginetteid="red"> nu-ti face griji euam citit c la prima sarcina cam pe la saptaman 20 ar trebui sa-l simti, eu zic ca fiind bb mai mic chiar daca misca noi nu-l simtim si nici nu stim ce sa simtim[:D] Ioana da e cam greu cu etajele, eu stau la parter, dar bine ce tot spun ca o sa stau la mama cateva luni, iei stau la casa si acolo va fi mai usor sunt doar 2 trepte si apoi bb va sta mai mult la bunic ca eu sunt cu serviciul Louiza [gravi] 16s + http://bd.lilypie.com/vkuap3.png http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.