Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Refresh Ten Obosit

dulcetica

Recommended Posts

Buna! Cum dam un refresh la un ten obosit,la domiciliu?Eu am un ten uscat .Desi am masti si scrub nu le folosesc decit foarte rar,daca imi aduc aminte. Pentru ca am trecut pe linga o oglinda si vad ca arata ofilit m-am gindit sa-i fac ceva. Am facut un scrub si apoi o masca. De cite ori scrub si masti pe saptamina. Ce alte metode aplicati? Schimbati cremele cu o anumita frecventa? Ce recomandati cu efecte vizibile ,din experienta voastra? Care sint mai eficiente? In cit timp rezultate vizibile? Pt zona ochilor ,cu cearcane si un sant ,ce fac? O zi buna!

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 214
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu folosesc numai sapunuri speciale hand made pentru bebelusi....ce folosesc pentru Eva si cam atat.Saptamanal o masca de argila cu fructe.....am tenul gras..mixt....

La ten uscat...galbenus de ou cu miere...avocado cu ulei de masline...exista pe net mai multe....serul de fata home made e de asemenea miraculos...

Incearca sa eviti tot ce provine din comert.

Eu fac peeling facial de doua ori pe saptamina,nu ma spal pe fataza cu sapun(sapunul usuca pielea ),imi hidratez pielea fetzei zilnic cu crema hidratanta.

rar folosesc masti de fatza,am observat o singura data un rezultat spectaculor la o masca cumparat din farmacie!(am primit o mostra de fapt si am fost foarte multzumita de rezultat,ceva pe baza de argila,am tot spus ca merg la farmacie sa incerc sa descoper ce produs era).

In rest incerc sa am o alimentazie echilibrata,sa beau multa apa...deocamdata nu fac mai mult de ce am scris mai sus.

Dana

apa multa, somn bun si mult, mai putin zahar, cafea, tutun, alcool, grasimi nesanatoase - calitatea tenului vine in mare parte din interior

la exterior trebuie testat ce merge fiecaruia, nu sint creme/solutii general valabile

peelingurile dure sint solutii bune pt probleme grave de pigmentare dar sint scumpe si au downtime lung [xx(]. cine-si permite?

eu mi-am comandat un device pe baza de microcurenti pt tonusul muschilor faciali - are reviews foarte bune pt net si e recomandat de dr. Periconne in cartea sa "Forever Young" care e plina de sfaturi si solutii pt "intinerire" [:)]

O sa va spun cit e de bun pt o luna-doua de la folosire.

L-am luat pe asta: http://shop.mynuface.com/product_p/40174.htm

Editat de

Banuiesc ca fiecare vorbeste din experienta.Dupa ce mi-au oparit-o pe Eva a ramas cu o sensibiltate a fetei foarte mare.Produsele din comert contin tot felul de prostii..am descoperit recent sapunurile hand made...la rece?Se cheama parca asa....si i-am luat unul...nu-i usuca pielea(e vorba de piele de copil mic) curata bine...de ce sa nu incerc si pe tenul meu?Surpriza..a functionat.

Maica-mea are jumatate dintr-o farmacie...va dati seama ca e floare la ureche sa am acces la creme si tot felul de chestii,ba si gratuit...dar....cel mai bine imi este ,mi ales ca am 36 de ani cu cele home made.

Un foarte bun peeling(valabil pentru toate tipurile de ten )este zatul de cafea.Da,atat pentru corp cat si pentru fata.Curata,tonifica si in acelasi timp nu usuca absolut deloc.

CHIMICALELE DIN CREME USUCA IN PRINCIPIU.Argila(eu folosesc pliculete de la Ana Aslan.) Combinata cu suc de citrice pentru ten gras sau cu miere pentru temn uscat face minuni.Creme,desi am multe(de firma)..nu folosesc...imi dau alergii...mancarimi,bube....mai folosesc seara si sau ca baza de machiaj (alt aspect care distruge in timp) ceva preparat in farmacie fara chimicale....arata ca un maglavais galbui dar e minunata.

Poate de asta nu am riduri deloc si pot sa nu ma machiez,nu s evede diferenta.Sunt pistruiata insa si folosesc produse 3 in 1 ...ceva simplu....

E recomandat sa introducem prin piele cat mai putine prostii.

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...