Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Moda in timpul invierii

Recommended Posts

Mik, cocalarul este un tanar roman sau rrom care:

- se imbraca in haine care par cel putin de firma (n-am citit integral articolul, am retinut Di and Gi, e firma D&G, accesorii, gen curea cu catarama lucitoare mare, pe care sa scrie D&G), combinatia mult vazuta de mine fiind camasa (obligatoriu descheiata la primii doi nasturi) si blugii, plus pantofi cu varf ascutit

- poarta adesea ochelari de soare, chiar si iarna

- are masina bengoasa, unde bengos inseamna Mercedes sau BMW

- isi da parul cu gel

- uneori, are inele pe degete

- ii plac manelele, le are chiar setate ca ringtone pe telefon

- ii place sa-si etaleze in poze bogatia - aurul, masina si banii - am vazut destule poze in care baietii pozau cu sutele si miile de euro in mana sau pe piept sau intinsi pe langa ei, prin pat

- are un fel aparte de a vorbi, gen "ce zici, pysy, te fac o tura?"

- scrie oribil romaneste, preferand y, sh, tz si alte prescurtari, cum ar fi nik pentru nimic, d c pentru de ce, tn, mn, bn pentru tine, mine, bine, yoobi pentru iubi, cf pentru ce faci

- are ID-uri de te doare mintea, inclusiv cu semne gen ::: sau ---...---

Echivalentul feminin e pitipoanca.

Este un site unde sunt sute de poze cu cocalari si pitipoance, imaginile vorbesc de la sine.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu credeam pur si simplu ca masculinul de la pitzipoaca e "bou".  [zirea]

Cea mai tare definitie. Nu m-am putut abtine.  [:)]

E imi aduc aminte de copilarie ori de cate ori sunt sarbatori, ca e Craciun sau Paste. Si nu e chiar foarte mult timp de atunci, sa zicem 20 de ani. Lumea s-a schimbat fundamental. Mi-e greu sa ma regasesc printre cei care sunt tineri - 18-25 de ani, desi nu sunt foarte departe de varsta asta. 

Imi aduc aminte de o bisericuta mica la care mergeam in noaptea de Inviere (e adevarat ca nu stateam la toata slujba, mergeam sa luam lumina), ne intalneam cu totii - in unii ani chiar ningea - cat de tare s-a schimbat si vremea...acum mergem in maneca scurta.

Imi aduc aminte acea perdea de luminite, de la biserica si pana acasa, toata lumea mergea cu grija sa nu se stinga lumanarea, ajungeam acasa si ne culcam - cel putin, pe atunci nu statea nimeni noaptea sa manance si sa bea, cum se intampla acum. 

Tot vreau sa-mi duc baiatul, sa luam lumina impreuna, dar de fiecare data adoarme, nu mai vrea sa se trezeasca, poate anul asta reusim sa ajungem. 

andacos, exista "Dictionarul de mitologie urbana", nu l-am citit, parca si acolo e data o definitie.

Ce am scris eu e pe baza a ceea ce am vazut, live si in poze, pe baza a ceea ce am auzit, live si de la altii, si pe baza a ceea ce am citit despre genul asta de persoane.

Am facut studiu de caz pentru ca m-a intrebat Daria ce a aia o pitzipoanca. Daria e mare fan roz, insa incerc sa ii cultiv pasiunea pentru roz in asa fel incat sa NU se transforme intr-o pitzi, cu sclipiciuri si brizbrizuri si mai stiu eu ce.

Referitor la pitzi, personal, as spune ca sunt cel putzin doua genuri: pitzi urbana si pitzi rurala. Pozele alea de am zis ca fetelor din ele le lipseste o doaga sunt facute cu gandul de a fi sexy. Insa mie o fata care se pozeaza in pantaloni mulati, top mulat, eventual cu vedere la sani, plus cizme cu gaurele (era o moda pe aici, de anul trecut), si atentie, cu un picior sprijinit pe soba de teracota sau cu covoare de-alea prinse pe perete in spatele ei (carpete de-alea cu diverse scene) sau cu mileuri de pe vremea bunicii numai sexy nu-mi inspira.

In plus, e moda pozelor facute in oglinda, adica pitzi se duce intr-o baie, a ei sau din alta parte, scoate aparatul foto sau telefonul si se pozeaza in fatza oglinzii. Eventual cu botik si poop, cu scumpik dragutzik ingerash micutz dragutz pysycutza doolce.

Si cocalarii fac poze de-astea.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...