Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)

Recommended Posts

Asa a inceput odiseea noastraid="navy">

54,53,52,51,50,49,48,47,46,45,44,43,42,41,

40,39,38,37,36,35,34,33,32,31,30,29,28,27,26,25,24,23,22,

21,20,19,18,17,16,15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1id="size2">

CUM SE SCHIMBA UN CAPITOL - indicatii pretioase [:D]
id="red">

Te loghezi cu userul comun ... e de preferat sa ai 2 pag. deschise la odisee in acelasi timp. Una la odisee in general, iar cealalta la prima pag. din cap. care urmeaza sa fie schimbat. Pe cea de la odisee te duci la subiect nou ... ii dai titlul (nr. succesiv), iar pe cea de la cap. precedent te duci la "editeaza raspuns", copiezi primul mesaj (ala cu capitolele) cu copy/paste pe pag. noului capitol, la fel si cu al doilea mesaj (ala mai lung, cu lista noastra) ... iar ca sa adaugi la insiruirea aia de capitole (asa a inceput aventura noastra ..) scrii [ url="" ]nr. capitolului vechi[ /url ] fara pauze intre [] am scris asa ca sa se vada formula, iar intre "" se pune link-ul primei pagini de la cap. pe care il schimbam. Si gata !!! Capitolul nou este facut ... Aaaa si te duci pe ultima pag. a cap. vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou ... aceeasi formula d emai sus, numai ca intre "" pui link-ul cu prima pag. a noului capitol si intre ][ scrii ... capitol nou nr..... sau ce vrei tu, important e sa se inteleaga ca faci trimitere spre noul capitol.
id="red">id="size1">

[cit]Alocatia pentru copii nou-nascuti id="size2">id="navy">- 204 RON

Legea 416/2001 republicata

-Cerere tip;

-Declaratie pe propria raspundere privind rangul copilului nou nascut;

-Actul de identitate al mamei – copie si original;

-Certificatul de nastere al copilului nou-nascut* - copie si original;

-Copiile de pe certificatele de nastere ale copiilor nascuti anterior, daca e cazul;

-Livretul de familie (eliberat si actualizat de SERVICIUL STARE CIVILA) – original;

-Adeverinta (negatie) – in cazul in care nasterea a fost inregistrata in alta localitate/sector decat in cea in care domiciliaza mama, din care sa rezulte ca nu a beneficiat de alocatia pentru copilul nou-nascut.

* prin sintagma copil nou-nascut se intelege copilul in varsta de pana la 12 luni.

Beneficiaza de alocatia nou nascut, mamele pentru primii 4 copii nascuti vii.

Alocatia de stat id="size2">id="navy">(0-2 ani - 200 RON/luna) (2-18 ani - 25 RON/luna)

Legea nr 61/1993 republicata

-Cerere tip

-Actul de identitate al reprezentantului legal – copie si original;

-Certificatul de nastere al copilului pentru care se solicita alocatia de stat - copie si original;

-Dosar cu sina;

-Alte acte solicitate dupa caz:

-Adeverinta de la primaria de domiciliu al celuilalt parinte, in cazul in care acesta nu are acelasi domiciliul;

-Certificat de casatorie

-Hotarire de divort

-Hotarire judecatoreasca de incredintare, incredintare in vederea adoptiei, de plasament, de plasament in regim de urgenta, de instituire a tutelei;

-Certificat de incadrare intr-o categorie de persone cu handicap.

Contravaloarea in lei a trusoului pentru nou nascuti id="size2">id="navy">- 150 ron

OUG 3/2007

-Cerere tip

-Declaratie pe propria raspundere privind nesolicitarea anterioara a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti

-Act de identitate solicitant (original si copie)

-Act de identitate celalalt parinte (copie)

-Certificat nastere copil (original si copie)

* beneficiaza de contravaloarea in lei a trusoului nou nascuti in cuantum de 150 RON

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 309
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Inger, ingerasul meu

Ce mi te-a dat Dumnezeu,

Intotdeauna fii cu mine

si ma-nvata sa fac bine.

Eu sunt mic,

Tu fa-ma mare!

Eu sunt slab,

Tu fa-ma tare!

In tot locul ma-nsoteste

si de rele ma fereste!

Amin!

id="red">
Suntem un [grup] de 104id="size5">[gravi]si avem 4id="green">id="size5">mamici cu[bb] [bb]&38id="size5">id="red">[fetita] si 24id="teal">id="size5"> [baietel] restul 38id="green">id="size5">[copil]sunt [am]

id="navy">id="size1">

NOIEMBRIEid="red">

[gravi]RGEid="navy">-dr. Emel Nuraltay - Euroclinic

id="navy">DN 23.11.1982id="purple">,UM 19.01.2007id="teal">,DPN 26.10.2007id="red">[baietel] George Ionutid="teal">

[gravi]zeynatid="navy">

DN 00.00.0000id="purple">,UM 19.01.2007id="teal">,DPN 26.10.2007id="red">[copil]

[gravi]Ade7928id="navy">

DN 00.00.0000id="purple">,UM 20.01.2007id="teal">,DPN 27.10.2007id="red">[copil]

[gravi]fivyid="navy">

DN 00.00.0000id="purple">,UM 24.01.2007id="teal">,DPN 31.10.2007id="red">[copil]

[gravi]oana_rid="navy">

DN 07.04.1976id="purple">,UM 25.01.2007id="teal">,DPN 01.11.2007id="red">[fetita]Anyaid="red">

[gravi]dsbid="navy">

DN 30.09.1976id="purple">,UM 25.01.2007id="teal">,DPN 01.11.2007id="red">[copil]

[gravi]Irinutza80id="navy">

DN 29.01.1980id="purple">,UM 25.01.2007id="teal">,DPN 01.11.2007id="red">[copil]

[gravi]alfa_ancaid="navy">-dr Tutunaru Daniel, Elias - nastere prin cezariana (probleme la oasele bazinului)

DN 25.03.1982id="purple">,UM 26.01.2007id="teal">,DPN 02.11.2007id="red">[fetita] Elenaid="red">

[gravi]Ramonellaid="navy">

DN 12.08.1981id="purple">,UM 28.01.2007id="teal">,DPN 04.11.2007id="red"> [fetita]Beatrice Alessiaid="red"> - Dr.Mironiuc Clara,Gine 1,Cluj

[gravi]Irina_stefid="navy">

DN 16.09.1981id="purple">,UM 28.01.2007id="teal">,DPN 04.11.2007id="red"> [baietel][baietel]

[gravi]Sheritraid="navy">

DN 24.12.1973id="purple">,UM 28.01.2007id="teal">,DPN 04.11.2007id="red">[fetita]Alesia.id="red">

[gravi]Luizzaid="navy">

DN 00.00.0000id="purple">,UM 28.01.2007id="teal">,DPN 04.11.2007id="red">[fetita]

[gravi]Boomitzaid="navy">

DN 00.00.0000id="purple">,UM 28.01.2007id="teal">,DPN 04.11.2007id="red">[copil]

[gravi]Annitha_clid="navy">-dr. Iliescu Marian-spit. Filantropia

DN 10.05.1977id="purple">,UM 28.01.2007id="teal">,DPN 04.11.2007id="red">[copil]

[gravi]Crissintibunid="navy">

DN 00.00.0000id="purple">,UM 30.01.2007id="teal">,DPN 05.11.2007id="red">[fetita]Amalia Mirunaid="red">

[gravi]bb_yasmiid="navy">-DR.O. Furdean, Spital Odobescu Timisoara.

DN 24.08.1983id="purple">,UM 31.01.2007id="teal">,DPN 05.11.2007id="red"> - [fetita] Yasmina Alisaid="red">

[gravi]bexid="navy">

DN 28.08.1979id="purple">,UM 30.01.2007id="teal">,DPN 05.11.2007id="red"> [fetita]

[gravi]Victoid="navy">

DN 30.08.1978id="purple">,UM 30.01.2007id="teal">,DPN 06.11.2007id="red">[baietel]Stefanid="teal">

[gravi]Darleenaid="navy"> - Dr. Alexandru Epure, Spital Caritas

DN 28.08.1979id="purple">,UM 31.01.2007id="teal">,DPN 07.11.2007id="red">[fetita]Karaid="red">

[gravi]mbontosi

'NEATZA!!...noi acum ne-am trezit suntem somnorosi..am facut febra la picioare la cat m-am agitat ieri[bang]..sper sa treaca la masaj astazi./

SA FIE CU NOROC NOUL CAPITOL!!! DOAMNE AJUTA!!! ..noi suntem la un castron cu lapte si biscuiti..cred ca si pe mine ma paste infectia urinara ..dimineata am facut putin rosu si stiu ce inseamna asta din pacate[bang][bang]

ROXANA [gravi] 29+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUT

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Multumim pt noul capitol! Sa fie cu noroc!

ADINA, si eu am avut dureri de mijloc - in jos, ma ridicam greu, ma aplecam f greu, uneori ma doare si cand fac baita, dar am descoperit de curand un gel relaxant cu spanz (in farmacie) cu care m-am dat seara si a facut minuni - adica ma pot intoarce si noaptea in pat fara sa ma chinui, ma si ridic si merg mult mai usor.

[pup]

Ellis[gravi]24+[fetita]

..rog si eu fetele pricepute sa stearga si la mine toate "gloabele " alea de doctori si sa lase decat unul...EMEL NURALTAY...please[:D]

ROXANA [gravi] 29+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUT

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

buna dimineata!

multumim pt. noul capitol! Sa fie cu noroc! [bis]Doamne ajuta!

ellis ce gel e? unde se gaseste? si cum se administreaza? Si pe mine ma doare burta, dar parca simt clar ca sunt ligamentele( si numai seara cand e burtanul mare)[grasa]. Nopate ma intorc si eu greu in pat!

PUSSI [gravi] 21+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red">

Cum creste Burtica Roz id="red">

Poze Cu Titutileid="red">

buna dimineata ,multumim ptr capitolul nou,vad ca nu va opriti o clipa din scris,e frumos sa vezi cat de stransa e relatia pe aici.

g24hit am observat ca esti din Medias,eu chiar ieri am ajuns in Medias si stau pana la sfarsitul lui septembrie,dupa care plec sa stau cumintica in Bucuresti unde voi si naste,asa ca cine stie poate ne vedem o data la un suc,sper ca la Tg.Mures sa fie totul ok si sa nu ai complicatii,pupici!!

Eu sunt bine micuta misca non-stop,intr-o noapte nu reuseam sa dorm din cauza ei,asa ca faceam curatenie[vase] la ora 1 dimineata,deci va dati seama ce fata a facut sotul cand a vazut dimineata sufrageria luna bec,a zis ca nu-i adevarat! In rest de cand am inceput sa iau calciu efervescent am observat ca nu mai am crampe la picioare dimineata,superrr[hop]!!!

PS am pus din nou mesajul,ca sa fie in noul capitol!!

[fetita]25+ Angelina

quote:Originally posted by pussi

buna dimineata!multumim pt. noul capitol! Sa fie cu noroc! [bis]Doamne ajuta!ellis ce gel e? unde se gaseste? si cum se administreaza? Si pe mine ma doare burta, dar parca simt clar ca sunt ligamentele( si numai seara cand e burtanul mare)[grasa]. Nopate ma intorc si eu greu in pat!

PUSSI [gravi] 21+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red"> Cum creste Burtica Roz id="red">Poze Cu Titutileid="red">
id="quote">id="quote">eu pe mijloc ma dau cu el, pe mijloc si pe spate; se cheama exact gel relaxant cu spanz - e pe baza de plante, putem sa-l folosim de 2-3 ori pe zi, nu are substanta activa asa ca nu ajunge la BB.Ellis[gravi]24+[fetita]

Neata, dragele mele. Multumiri multe pt noul capitol.

Azi-noapte m-am simtit super rau. Am facut ieri o mancare de vinete cu dovlecel si mi-a dat stomacul peste cap. Problema e ca si bebe a simtit. A miscat toata noaptea. Parca simtea ca mamei lui ii este rau. Azi nu am putut sa mananc decat paine uscata. Chiar ma gandeam ce norocoasa am fost in sarcina asta ca nu am avut greturi si ca nu am varsat. Nu stiu cea as fi facut, daca pe mine o singura noapte m-a cam scos din circuit.

Sper sa nu trezeasca azi barbate-meu cu chef de plimbare pt ca eu am chef sa stau cu voi la taclale.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...