Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)

Recommended Posts

quote:Originally posted by Roxxy80

Neata, dragele mele. Multumiri multe pt noul capitol. Azi-noapte m-am simtit super rau. Am facut ieri o mancare de vinete cu dovlecel si mi-a dat stomacul peste cap. Problema e ca si bebe a simtit. A miscat toata noaptea. Parca simtea ca mamei lui ii este rau. Azi nu am putut sa mananc decat paine uscata. Chiar ma gandeam ce norocoasa am fost in sarcina asta ca nu am avut greturi si ca nu am varsat. Nu stiu cea as fi facut, daca pe mine o singura noapte m-a cam scos din circuit.Sper sa nu trezeasca azi barbate-meu cu chef de plimbare pt ca eu am chef sa stau cu voi la taclale.

id="quote">id="quote">din experienta mea de ieri iti recomand alaturi de paine prajita si branza de vaci, covrigi uscati si supica..eu cam astea am reusit sa pap dupa repriza de voma de dimineata.Ellis[gravi]24+[fetita]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 309
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Oaspete bb_yasmi

buan dimineata si de la noi!!!

GINA felicitari pt flacau!!!!

honey, poti face salam de biscuiti cu orice fel de biscuiti!! pofta mare!!

azi mi-am scos rezultatele de la analize care nu sunt tocmai grozave: sunt in pic anemica (desi mi-au spus ca e normal in sarcina), flora microbiana prezenta si infectie urinara prezenta. trebuie sa fac si o Urocultura (am spus bine??). din analiza limfocitelor reiese anemia????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">

viitoare mami [gravi]27+ de bubulina [fetita] Iasmina Alyssaid="red">

poza eco bb si burtik

Oaspete bb_yasmi

aaa si inca ceva pot avea infectie urinara daca nu am nici un simptom?? din analiza ureei rezulta ca am infectie urinara???

poza eco bb si burtik

Roxana deci ai renuntat la toata armata de doctori? [:D]

BB e posibil sa ai infectie si sa nu ai niciun simptom. Si eu am avut si nu simteam nimic.

Oricum, infectiile urinare sunt frecvente in sarcina, dar important e sa fii "curata" la nastere, cand trece bb prin acea zona. Asta daca nasti natural, daca e cezariana, nu e problema.

[gravi]26+ siid="size1">id="teal"> id="red">id="size1">[fetita] baby Karaid="purple">id="size2">

[foto]

Oaspete bb_yasmi

darleena, mersi frumos de raspuns. stii cumva daca valoarea scazuta a ureei inseamna infectie urinara sau leucocite in urina ???

poza eco bb si burtik

..va multumesc frumos fetelor ca mi-ati schimbat si mie...

BB baga lichide in tine dar fara acid la greu...pune sticla la gura si da-i pe gat....eu am tot avut infectie urinara..ia zilnic si no-spa.....poti avea infectie urinara fara simptome ..probabil nu este avansata..eu anul trecut am avut si era atat de p[uternica incat toata lumea vroia sa ma opereze de apendicita cronica...norocul meu ca fugeam de cutit ca altfel ma operau..simptomele sunt aceleasi..dureri acute, febra, frisoane, voma, eu nu am mancat o saptamana.....cred ca si acum o sa fac pt ca azi dimineata am facut pipi putin rosu si asta inseamna ca este infectie ......

ROXANA [gravi] 29+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUT

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

pt fetele din Bucuresti, unde ati facut cultura de col -pt streptococ B, ca eu am sunat la IDS si cica ei nu recolteaza la sarcini avansate, doar sa ma duc eu sa-mi recolteze altcineva si sa aduc la ei.

ALFA-ANCA, TU URMA SA FACI ANALIZELE ASTEA..LE-AI FACUT?

Ellis[gravi]24+[fetita]

..eu o sa fac analize la inceputul lui septembrie..atunci o sa am cam 32-chiar 33 de saptamani...o sa fac biometrie fetala, ecografie la organele mele care sunt in apropiere(rinichi, ficat,etc), sumar de urina si urocultura, toxoplasma, dozare anticorpi A si altele pe care inca nu le stiu...de cultura de col nu am auzit nici nu stiu ce este aia si cum se face...

ROXANA [gravi] 29+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUT

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...