Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)

Recommended Posts

RGE bravo tie ! Fii curajoasa si succes sa poti naste cum iti doresti tu!

Eu nu cred ca e pauza prea mare cu eco....mai ales ca ai facut destule la inceput[:D] are dreptate medicul...lasa-l si pe George in intimitatea lui...acum cat mai poate in burtica[:D]Si pe mine ma tenteaza sa le fac mai des.....dar daca asa ne zic dr-ii ginecologi...asta e...

Apropo pe cea de pe 1 sept cum o faci??normala sau 4D? si UNDE?

Cine ne deschide capitol nou???!!![dual]

[gravi] 24+ [baietel]ANDREI

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 309
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by bb_yasmi

bey, stiu si eu ca primele zile nu ai voie sa porti chiloti, eu am refer pt dupa. eu una nu am nici o pereche de "bugigai" (chilot normal) si vreau sa imi cumpar dar doar pt acuma cu nasterea si aia av intrebam voi cate perechi va luati???de unica folosinta unde gasesc???Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">viitoare mami [gravi]27+ de bubulina [fetita] Iasmina Alyssaid="red">poza eco bb si burtik

id="quote">id="quote">bb,id="red"> cred ca cei de unica folosinta ii primim din spital. cred ca 10-15 perechi normali ar trebui sa iti ajunga. depinde daca si cat de des ii vei spalaadalia [gravi]26+ [fetita] Carisa a happy mom-to-beid="red">id="size1">

Buna, burticutzelor, am intrat si noi sa vedem ce mai scirti inainte sa ne ducem la nani, ca suntem obositi...ne-am trezit la 6,30 ca sa ne ducem la sofat...

Darleenaid="red">, nici mie nu mi-au facut fetele pofta de galuste cu prune, ca nu prea-mi plac prunele...Dar ce zici de galuste cu caise...astea mie chiar mi-ar suride...Adina a venit cu ideea, poate-mi fac si eu zilele astea...

bebe si burtik

cum creste comoaraid="blue">

Jasmin[gravi]24+[baietel] Lucas Daniel

bey, stiu si eu ca primele zile nu ai voie sa porti chiloti, eu am refer pt dupa. eu una nu am nici o pereche de "bugigai" (chilot normal) si vreau sa imi cumpar dar doar pt acuma cu nasterea si aia av intrebam voi cate perechi va luati???de unica folosinta unde gasesc???Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">viitoare mami [gravi]27+ de bubulina [fetita] Iasmina Alyssaid="red">poza eco bb si burtik

id="quote">id="quote">de unica folosinta sunt la Miniblu... si normali eu nu-mi cumpar!imi iau din aia semi tanga de la Jolidon( cica se poate tamponul normal pe ei)
PUSSI [gravi] 22+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red"> Cum creste Burtica Roz id="red">Poze Cu Titutileid="red">

Oaspete bb_yasmi
quote:Originally posted by pussi

id="quote">id="quote">de unica folosinta sunt la Miniblu... si normali eu nu-mi cumpar!imi iau din aia semi tanga de la Jolidon( cica se poate tamponul normal pe ei)
PUSSI [gravi] 22+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red"> Cum creste Burtica Roz id="red">Poze Cu Titutileid="red">
id="quote">id="quote">aha.ms de raspuns. o sa imi iau si semitanga si normali cativa, asa sa fie [:D]Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">viitoare mami [gravi]27+ de bubulina [fetita] Iasmina Alyssaid="red">poza eco bb si burtik

ce mai faceti?

pe mine de vreo 2-3 zile ma cam doare burta dimineata spre pranz.

ma cam streseaza treaba asta. iau cate un nospa pe zi. azi, ma gandeam ca e de la cafea, am mai baut, dar imi puneam si lapte.

azi nu am mai baut, dar tot ma doare.

sanatate

vine bebe2 [copil]

22+ [gravi]

quote:Originally posted by pussi

fetele, pt dupa nastere ma gandesc ca o sa avem nevoie de chilori normali de bumbac, nu?? (ma refer Nu tanga). oare cate perechi sa cumpar?? la cat timp dupa voi reveni la bikinei mei....[olala][olala]Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">viitoare mami [gravi]27+ de bubulina [fetita] Iasmina Alyssaid="red">poza eco bb si burtik

id="quote">id="quote">bey, bikinas cu ata in [indecent], pt. spital iti trebuie de unica folosinta( asta dupa ce te lasa sa-i pui pe tine). Iar dupa, acasa porti ce-ti convine( depinde ce suporta [indecent] tau si cat de taiata esti). Unele nu suporta cei normali... ci cina niste tanga mai largi.. de la Jolidon( inca nu stiu cum arata!
id="quote">id="quote">Pussiid="blue">, vrei sa spui ca in spital, dupa nastere umblam in fundurile goale? [:-)))].Eu oricum o sa-mi iau chiloti normali, ca timp de o luna l=jumate n-o sa port tanga, din cauza lohiilor...prefer sa ma simt in siguranta...bebe si burtikcum creste comoaraid="blue">Jasmin[gravi]24+[baietel] Lucas Daniel

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...