Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)

Recommended Posts

SEXXY MAMMA ..m-am uitat acum pe analize de urina mai vechi de la mine...in toate in care am avut infectie urinara..numarul leucocitelor este marit si PH-ul urinii este foarte mare cu rosu...

ROXANA [gravi] 29+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUT

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 309
  • Creat
  • Ultimul răspuns

ellis Tutunaru recomanda la Medicover sa facem aceasta analiza de streptococ B, dar eu am facut la Medlife pt ca am mai mare incredere si pt ca mi-e mai aproape de casa. Am fost sambata sa imi recolteze si secretie si sange(pt celelalte analize cu trimitere de la medicul de familie) si zilele acestea tb sa imi vina rezultatele. De fapt le astept cu mare nerabdare mai ales pe cele de sabge, deoarece am pb-e destul de mari cu tahicardiile si ameteli si etc si dc nu sunt pb-e din analize (Fe, hemoglobina, calciu...etc) vreau sa merg la un cardiolog ca nu se mai poate.........macar sa stiu ca e ceva sau nu e ceva la inima si sa stau linistita sa ma odihnesc.....

In rest va pup pe toate, aveti grija de voi. EU nu mai apuc sa scriu prea des din cauza starilor mele de rau aproape permanente, dar va citesc cand am timp si sunt in stare.

Anca [gravi] 27+ [fetita] Elena

poze

quote:Originally posted by alfa_anca

ellis Tutunaru recomanda la Medicover sa facem aceasta analiza de streptococ B, dar eu am facut la Medlife pt ca am mai mare incredere si pt ca mi-e mai aproape de casa. Am fost sambata sa imi recolteze si secretie si sange(pt celelalte analize cu trimitere de la medicul de familie) si zilele acestea tb sa imi vina rezultatele. De fapt le astept cu mare nerabdare mai ales pe cele de sabge, deoarece am pb-e destul de mari cu tahicardiile si ameteli si etc si dc nu sunt pb-e din analize (Fe, hemoglobina, calciu...etc) vreau sa merg la un cardiolog ca nu se mai poate.........macar sa stiu ca e ceva sau nu e ceva la inima si sa stau linistita sa ma odihnesc.....In rest va pup pe toate, aveti grija de voi. EU nu mai apuc sa scriu prea des din cauza starilor mele de rau aproape permanente, dar va citesc cand am timp si sunt in stare.Anca [gravi] 27+ [fetita] Elenapoze

id="quote">id="quote">merci frumos. ma duc la medicover in grozovici si le fac acolo pe toate si pe cele de sange ca nu mai am chef de plimbari. pe tine cat te-au costat? pot sa-ti recomand un cardiolog bun - Bogdan Popescu la Romar sincai - este seful cardiologilor pe tara-cica, am fost si eu la el si mi-am facut o ecografie pt ca imi gasisera prolaps de valva mitrala, el mi-a zis doar de insificienta mitrala probabil in contextul sarcinii si voi mai merge o data la el prin luna7-8, sa vada dc se confirma si sa-mi faca recomandari pv nasterea.Ellis[gravi]24+[fetita]

BB ghici ce pap?[:D]..salam de biscuvitzi..super reteta multumim mult!![cool][cool]

ALFA ANCA..ai mare grija de tine..te pupam si multa sanatate ..sa ai grija cu starile astea ca nu prea sunt in regula...sa te odihnesti mult si sa ne mai dai cate un semn ca sunteti ok[pup][pup][pup]

ROXANA [gravi] 29+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUT

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Bun gasit, burtici.

BB vroiam doar sa mentionez ca, nu e neaparat nevoie sa ai febra ,voma si altele.

Mie mi-au descoperit infectie urinara la inceputul sarcinii, cand aveam dureri destul de mari, m-am speriat ( mi-era frica sa nu pierd sarcina) si a ajuns la Urgente. Mi-au dat tratament..antibiotice pt 7 zile si e ok. In afara durerilor insa, n-am avut nimic.

Adinahe he... dap stiu de grupul de muzica. Insa, 1) nu sunt de-aici din orasel.Oraselul in sine n-are nimic spectaculos sau excentric. [:D]

2) numele oraselului se scrie cu un singur "m" iar al grupului de muzica cu 2 "mm".

Va pupic burtici si va doresc o zi frumoasa, relaxanta.Sarcini la termen cu nasteri usoare si bebei sanatosi,frumosi si mancaciosi.

bebe de Honey [gravi] 12+

quote:Originally posted by bb_yasmi
quote:Originally posted by RGE

..va multumesc frumos fetelor ca mi-ati schimbat si mie...BB baga lichide in tine dar fara acid la greu...pune sticla la gura si da-i pe gat....eu am tot avut infectie urinara..ia zilnic si no-spa.....poti avea infectie urinara fara simptome ..probabil nu este avansata..eu anul trecut am avut si era atat de p[uternica incat toata lumea vroia sa ma opereze de apendicita cronica...norocul meu ca fugeam de cutit ca altfel ma operau..simptomele sunt aceleasi..dureri acute, febra, frisoane, voma, eu nu am mancat o saptamana.....cred ca si acum o sa fac pt ca azi dimineata am facut pipi putin rosu si asta inseamna ca este infectie ......ROXANA [gravi] 29+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUT"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

id="quote">id="quote">woww febra, frisoane, voma, pipi rosu..... inseamna ca nu am avut in viata mea infectie urinara....Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">viitoare mami [gravi]27+ de bubulina [fetita] Iasmina Alyssaid="red">poza eco bb si burtik
id="quote">id="quote">bb,id="red"> infectia urinara se poate sa fie asimptomatica.simptomele deschise de roxana sunt comune pt apendicita si infectie urinara f puternicaadalia [gravi]25+ [fetita] a happy mom-to-beid="red">id="size1">

Oaspete bb_yasmi
quote:Originally posted by RGE

SEXXY MAMMA ..m-am uitat acum pe analize de urina mai vechi de la mine...in toate in care am avut infectie urinara..numarul leucocitelor este marit si PH-ul urinii este foarte mare cu rosu...ROXANA [gravi] 29+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUT"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

id="quote">id="quote">Roxana, ai dreptate!! si la mine rezultatul e : 17 iar intervalul de referinta e 5-9. la tine cat scrie???iar la anemie se ia dupa nr de eritrocite care e3.91 iar intervalul de referinta e 4-5.5Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">viitoare mami [gravi]27+ de bubulina [fetita] Iasmina Alyssaid="red">poza eco bb si burtik

Oaspete bb_yasmi

adalia si honey, multumesc de raspuns. mie la inceputul sarcinii mi-au iesit super toate analizele, dar acuma/......

aa si ink ceva : mi-a zis ac ar trebui sa pap mai multa carne...eu nu prea am manancat carne in ultima vreme.

roxana, pofta mare la salam de biscu...hai ca v-am innebunit pe toate cu salamul meu de biscu...[:D]

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">

viitoare mami [gravi]27+ de bubulina [fetita] Iasmina Alyssaid="red">

poza eco bb si burtik

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...