Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)

Recommended Posts

quote:Originally posted by dany26

ellis si eu sunt suspecta pt insuficienta mitrala....si mi-a dat dr sa fac echocardiograma....tu cand ai facut-o ?!la cate saptamani?te tine mult la ea? ca imi fac griji un pic pt bebe...[gravi] 24+ [baietel]ANDREI

id="quote">id="quote">cam la 15-16 sapt am facut-o si dureaza 1/2h, cam asaEllis[gravi]24+[fetita]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 309
  • Creat
  • Ultimul răspuns

BB Pussi are dreptate. Si eu am avut infectie fara niciun simptom. Singura chestie care m-a impins spre analize era ca uneori urina avea un miros mai ciudat, ca de medicament.

Alfa_anca la tine cum se manifesta starile de tahicardie? Ca si eu aveam inainte de sarcina - ce e drept rar - puseuri de tahicardie.

Am fost la cardiolog atunci si mi-a zis ca e ceva hormonal, ca inima e ok, dar am pulsul un pic marit. Si m-a trimis la investigatii la tiroida. Pe care nu le-am aprofundat [alcool][alcool]

Acum de cand sunt insarcinata n-am avut nicio problema cu inima. O sa ma duc totusi la un cardiolog, sa nu mi se intample cine stie ce cand oi naste [bang][bang][bang]

[gravi]26+ siid="size1">id="teal"> id="red">id="size1">[fetita] baby Karaid="purple">id="size2">

[foto]

quote:Originally posted by pussi

alfa anca de la ce nu te simti bine?

PUSSI [gravi] 21+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red"> Cum creste Burtica Roz id="red">Poze Cu Titutileid="red">
id="quote">id="quote">pai am momente din ce in ce mai dese cand pulsul o ia razna rau de tot (tocmai ce l-am calculat la o bicicleta eliptica si am 120 fara efort) si in aceste momente cu palpitatii/tahicardie sau ce or fi am calduri, nu pot respira bine (simt ca nu am aer) ma ia cu ameteli si lesin....si dc nu imi revin repede raman cu sechele toata ziua (dureri de cap si de ochii si stare de lesin ca nu mai sunt in stare sa fac nimik).....E normal sa fie marit pulsul in sarcina, dar pana unde e normalitatea??? e normal sa imi fie chiar atat de rau??? Asta vreau sa aflu dupa analize si alte investigatii. Pana atunci rabd si cand e prea naspa mai iau un propanolol.Va pup.Anca [gravi] 27+ [fetita] Elenapoze

Alfa_anca mi se pare un pic cam mare pulsul. Eu il am cam 100 in repaus si cam 110-115 la efort mediu. Dar 120 e mare, mai ales fara efort.

Din ce am citit, la 140 deja nu se mai oxigeneaza bine placenta.

[gravi]27+ siid="size1">id="teal"> id="red">id="size1">[fetita] baby Karaid="purple">id="size2">

[foto]

..fetelor tocmai din cauza ca nu am avut nici un simptom am dat in infectie puternica..eu i-am spus Laviniei ce am patit pentru ca nu am avut nici un simptom la inceput care sa ma faca sa ma gandesc la vreo infectie urinara si dintr-o data au venit toate...

..BB ..cand am avut infectie urinara pe analize scrie PH 8! si intervalul era intre 5-6.5..iar la leucocite scrie frecvente".....so flora mobila frecventa(asta nu stiu ce este)...mie de fiecare data cand am facut infectie mi-au dat si o antibiograma cu antibioticele la care este sensibil microbul pt ca eu la inceput am luat dupa ureche antibiotic fara sa stiu ca de fapt microbul meu este imun la anumite antibiotice si practic "i-am dat sa pape"...la mine ajunsese atat de puternica incat singurul antibiotic la care era sensibil nu il gaseam in tara si chiar daca ma duceam sa-l aduc dr nu se bagau pt ca nu stiau ce doze sa-mi dea necunoscand medicamentul...

..eu va pup si va urez o dupa-amiaza placuta ...avem ora de gimnastica si masaj!

ROXANA [gravi] 29+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUT

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

alfa anca imi pare rau de starea ta[V] Sper sa te faci bine si sa nu fie totul influentat si de cine stie ce stare psihica sau emotionala... eu una n-am masurat nimic, dar m-am enervat tare duminica seara si cred c-am avut tensiune.

PUSSI [gravi] 21+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red">

Cum creste Burtica Roz id="red">

Poze Cu Titutileid="red">

pussi tocmai ca nu am nici o influenta psihica sau emotionala care sa amplifice aceste stari. Tensiunea e normala in momentele cand imi e rau, pt ca si eu banuiam tensiunea si la un moment dat in moment de criza m-am dus repede si mi-am luat tensiunea si era 12 cu 8 (normala pt mine), numai pulsul marit. Si eu zic ca nu e normal deloc 120 si in plus ma ia din senin......spre ex dimineata dupa ce pap si mai stau un pic si ma pun la calc sa lucrez....poc ma plesneste si gata. Ieri eram in drum spre birou de dim cand a inceput usor usor si apoi odata ajunsa la birou s-a amplificat si am tot amanat sa plec acasa ca poate poate trece si uite asa nu a trecut si am ajuns acasa f tarziu(pe la 11) cand degeaba am mai luat propanolol ca dupa ce mi-a trecut am ramas nauca toata ziua de ieri. acuma deja am avut 2 reprize si etc stand acasa.

Am sunat acuma la Medlife si analizele sunt gata, il astept pe tata-socru poate vrea sa ma duca sa le iau dc nu vad eu....

Anca [gravi] 27+ [fetita] Elena

poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...