Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)

Recommended Posts

anca nu pot nici sa-mi dau cu parerea, pot sa-ti spun doar sa ai mare grija de voi!

eu voi face [baie], apoi la matusa sa pap [yum] ca mi-a facut ardei umpluti si.. dupa la Selgros la cumparaturi pt. casa. mi-e frica ca sapt. viitoare la eco dr. sa nu-mi zica repaus total la pat... asa ca macar cumparaturile sa le fac eu.. ca-mi face placere si sa le invat si pe astea mici cu shopingul[:D]

PUSSI [gravi] 21+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red">

Cum creste Burtica Roz id="red">

Poze Cu Titutileid="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 309
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Salutare la toate burticile!pai...sa le luam pe rand:ANCAid="red">PROBLEME CU PULSUL AM AVUT SI EU INAINTE DE SARCINA...ma trezeam dimineata cu pulsul crescut110-115 sau de cele mai multe ori pulsul imi crestea dupa ce mancam.....cateodata ajungea si la 128......am fost la cardiolog care mi-a spus ca sufar de o tahicardie sinusala....chiar daca EKG a iesit bine....cauza....fie glicemia prea mica, fie dereglare endocrina(a tiroidei),fie anemie cu lipsa mare de fier, fie anxietatea si stresul emotional.......mi-a dat sa iau PANANGIN(e un aspacardin mai usor)si la nevoie 1/2 pastiluta METROPROLOLUM........nu am mai apucat sa le iau....ca am ramas insarcinata.........medicul gin a spus ca atunci cand simt pulsul marit sa beau apa plata rece (un pahar)si sa stau in pat.....de asemanea sa am mereu in geanta ceva dulce...tot pt micsorarea pulsului.......de cand cu sarcina....am reusit sa-tin pana la 100......dar am si tensiunea mica...de cand cu sarcina e 9/5,5.....de regulaSANATATE MULTA SI SA NE TII LA CURENT CAND POTI.....[pup]

quote:Originally posted by alfa_anca

pussi tocmai ca nu am nici o influenta psihica sau emotionala care sa amplifice aceste stari. Tensiunea e normala in momentele cand imi e rau, pt ca si eu banuiam tensiunea si la un moment dat in moment de criza m-am dus repede si mi-am luat tensiunea si era 12 cu 8 (normala pt mine), numai pulsul marit. Si eu zic ca nu e normal deloc 120 si in plus ma ia din senin......spre ex dimineata dupa ce pap si mai stau un pic si ma pun la calc sa lucrez....poc ma plesneste si gata. Ieri eram in drum spre birou de dim cand a inceput usor usor si apoi odata ajunsa la birou s-a amplificat si am tot amanat sa plec acasa ca poate poate trece si uite asa nu a trecut si am ajuns acasa f tarziu(pe la 11) cand degeaba am mai luat propanolol ca dupa ce mi-a trecut am ramas nauca toata ziua de ieri. acuma deja am avut 2 reprize si etc stand acasa. Am sunat acuma la Medlife si analizele sunt gata, il astept pe tata-socru poate vrea sa ma duca sa le iau dc nu vad eu....Anca [gravi] 27+ [fetita] Elenapoze

id="quote">id="quote">GILL[gravi]26+..si sufletzelul mamei[fetita]SARITA

cat despre INFECTIILE URINARE.....pot spune ca sunt"mama lor".....am avut de cateva ori.....si...din acelea inalte(adica pielonefrita-infectie urinara care ajunge la rinichi)....ca de'....sunt o DOAMNA...standarde inalte.....nu o oarecare cistita(infectie urinara joasa)[cool]

le-am tratat de fiecare data cu antibiotic...pastile sau injectabil...am fost pentru eradicarea ei si la un renumit centru clinic din Bucuresti...unde seful clinicii...renumit conf.prof.dr mi-a zis ca daca de la varsta asta o iau cu infectiile urinare si antibiotic.....la 35 de ani...gata....pot sa mor.....mi-am terminat socotelile cu viata...id="red">BUNA MOTIVARE......HALAL DR(ulterior am aflat ca s-a razbunat pe mine ca nu i-a convenit cat a gasit in plic).........

oricum.......dupa ce am citit o groaza de materiale despre infectii urinare sI pietre la rinichi am ajuns la concluzia ca cel mai bun remediu sunt LICHIDELE........FETELOR....APA PLATA LA GREU.....OBLIGAT....FORTAT......2,3,4 LITRI/ZI....DUPA PUTERI.....DOAR ASTFEL NU PASTRAM VEZICA CURATA......MAI ALES IN SARCINA

GILL

[gravi]26+..si sufletzelul mamei[fetita]SARITA

Buna, burticutzele, vad ca sunteti active nu numai ziua ci si noaptea...

Adaliaid="red"> si Dana Vioid="red">, multumesc pt raspunsuri. Sa stiti ca nu m-am speriat de intarirea burticii. M-as fi ingrijorat daca ar fi durat mai mult, dar cum e vorba de numai citeva secunde nu mi-am facut prea mari griji. Stiu ca in sarcina exista multe lucruri neobisnuite, ca avem multe "dureri", si neplaceri, doar sa nu tina mult...ca atunci poate fi ceva mai complicat.

Roxanaid="red">, am vazut pozele, arati superb... Avem aici gravidutze numai una si una.

bebe si burtik

cum creste comoaraid="blue">

Jasmin[gravi]23+[baietel] Lucas Daniel

quote:Originally posted by Jasmin012

Ancuta Did="red">, stai linistita, e foarte normal sa nu mai poti dormi pe spate, eu am auzit ca nici nu e indicat, cel mai bine e sa dormi pe o parte cu pernuta. Faci foarte bine.bebe si burtikcum creste comoaraid="blue">Jasmin[gravi]23+[baietel] Lucas Daniel

id="quote">id="quote">tocmai am citit si eu in "ghidul viitoarei mame" ca nu e indicat sa stam mai mult de 10 min pe spate. si mie una asa imi place sa stau asa. din pozitia asta o simt si mai bine pe bebica mea!cat despre ingrasat, de cand m-am intors din concediu, adica acum vreo 3 saptamani si un pic, oscilez tot pe la 66.5 plus minus cateva sute de grame. la mine greutatea variaza in fiecare zi. dar am inteles ca asta e normal. pana acum raportez un plus de 7.5 kg. adalia [gravi]25+ [fetita] a happy mom-to-beid="red">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...