Jasmin012 Postat August 8, 2007 Raport Distribuie Postat August 8, 2007 Adaliaid="red">, si mie imi place sa stau pe spate, si eu il simt mai bine asa pe bebe, cind stam noi doi in pat si ne uitam la televizor. Dar de dormit nu dorm pe spate, ca oricum nu pot. Esti foarte bine daca ai pus 7,5 kg. bebe si burtik cum creste comoaraid="blue"> Jasmin[gravi]24+ Lucas Daniel Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
g24hit Postat August 8, 2007 Raport Distribuie Postat August 8, 2007 salutare. nu demult am ajuns acasa. suntem frante. in general e bine.amanunte ,maine. erika m-am bucura sa ne intalnim.mai vorbim. BB la o infectie apare in sumarulde urina:leucocite,celule epiteliale eventual flora microbiana, poate fi fara simptome. acum va las .noapte buna. g24hit 24+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
RGE Postat August 9, 2007 Raport Distribuie Postat August 9, 2007 ..HMM..PRESUPUN CA LA ORA ASTA TOATA LUMEA DOARME...frumos va sade!...fi'miu a mancat acum si are treaba ..tocmai a descoperit ca daca se impinge cu piciorutzele in soldul meu da cu capul in coastele mele..apoi da drumul la picioare si cade ..unde cade??...cum unde cade pe vezica mea[:D]...cred ca gimnastica de ieri de abia acum o face si fi'miu.....m-am plictisit cred ca ies de nebuna prin parc ..la ora asta eu si cainii ..si tiganii de la Rebu... ROXANA [gravi] 29+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUT "Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Vasari Postat August 9, 2007 Raport Distribuie Postat August 9, 2007 Neatza, Roxana. Si eu m-am trezit devreme, dar pana la calculator e cale lunga :)) M-am trezit de foame, incredibil, dar adevarat. Azi am intrat in saptamana 29! Cu un plus de 8kg. [gravi] 28+ [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
claudia1178 Postat August 9, 2007 Raport Distribuie Postat August 9, 2007 Buna dimineata Roxana, Si eu , la ora asta bantui pe aici............sunt la serviciu din nefericire.......inca o saptamana si gata...dar pana atunci mai e! Sunt SUPER adormita....si nu prea ma simt bine...ametita etc. Am luat ieri analizele...numar mic de eritrocite cred ca inseamana o mica lipsa de fier adica anemie? Am fost si la ecograf....iar tata tare mandru era cand doctora ne-a spus ca fetita noastra e perfecta si sanatoasa! Si da.......colul meu e de 3,5....ma intreb daca e bine sau rau! Claudia, mami de Teodora Victoria Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
claudia1178 Postat August 9, 2007 Raport Distribuie Postat August 9, 2007 Vad ca au mai aparut cateva purticutze pe aici...buna dimineata si ptr. ele...si aveti o zi placuta.......in suflet ...ca afara e tare urat! Claudia, mami de Teodora Victoria Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Vasari Postat August 9, 2007 Raport Distribuie Postat August 9, 2007 Felicitari, Claudia, pentru fetita! In Bucuresti e super, soare si racoare acum de dimineata.[bis] O sa ies putin la plimbare. [gravi] 28+ [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
pussi Postat August 9, 2007 Raport Distribuie Postat August 9, 2007 buna dimineata! azi am implinit cele 22 de sapt! Jasminicilor foarte buni ardeii! si eu am mancat tot 3! unul de caciula[:D]In 15 merg iar la dr. sa vedem cu stau fetele cu gramele, cate sute au. Desi duminica cred ca fac un eco asa de placere, sa le vad ca mi-e dor de ele! claudia1178felicitari pt. fetita![cool] e bun colul de 3.5 daca e inchis! Vasari si aici e racoare, dar parca sta sa ploua! Azi noapte m-am trezit din somn moarta de foame.. si am mancat! Sper sa nu ma mai apuce noaptea! O zi frumoasa! PUSSI [gravi] 22+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red"> Cum creste Burtica Roz id="red"> Poze Cu Titutileid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
darleena Postat August 9, 2007 Raport Distribuie Postat August 9, 2007 Neata va zic si eu, ca am ajuns la serviciu si mananc ceva Claudia colul tau e bun la 3,5. Eu nu am depasit 3,7 niciodata, dar doctorul nu s-a impacientat. A zis ca n-are ce sa-i faca, sa-l lungeasca cu mana?[alcool][alcool] [gravi]27+ siid="size1">id="teal"> id="red">id="size1">[fetita] baby Karaid="purple">id="size2"> [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
dany26 Postat August 9, 2007 Raport Distribuie Postat August 9, 2007 quote:Originally posted by RGE..HMM..PRESUPUN CA LA ORA ASTA TOATA LUMEA DOARME...frumos va sade!...fi'miu a mancat acum si are treaba ..tocmai a descoperit ca daca se impinge cu piciorutzele in soldul meu da cu capul in coastele mele..apoi da drumul la picioare si cade ..unde cade??...cum unde cade pe vezica mea[:D]...cred ca gimnastica de ieri de abia acum o face si fi'miu.....m-am plictisit cred ca ies de nebuna prin parc ..la ora asta eu si cainii ..si tiganii de la Rebu...ROXANA [gravi] 29+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUT"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"id="quote">id="quote">Mai da haios mai povestesti pataniile cu bebeul tau, esti tare rau[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] Oricum un lucru e clar...seamana cu tine la activitate!!![gravi] 24+ ANDREI Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.