Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)

Recommended Posts

ROXANA, face si baiatul ce a invatat de la mama, nu?! Stie ca iti place sportul si exerseaza si el. Si eu oricum nu cred ca ai tu rebdare pana in septembrie la urmatoarea echo, ca esti campioana la ecografii!

Dany, Nu cred ca Liotonul e recomandat in sarcina, are substanta activa si se absoarbe usor. Incearca ceva pe baza de plante care sa stimuleze circulatia.

Ellis[gravi]24+[fetita]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 308
  • Creat
  • Ultimul răspuns

fetelor, la voi cum e asezat bb?

La mine, in sapt 29, inca sta asa, ca intr-un cosulet. Citisem ca trebuie sa fie cu caputul in sus... Isi mai schimba pozitia, dar asta e preferata ei. Oare o sa mai aibe loc mai incolo sa se invarta?

[gravi] 28+ [fetita]

..si eu am citit dimineata la 4 cand am mancat..despre nasterile prin cezariana[:D]...intrebare..daca este cezariana trebuie sa fie programata mai devreme nu asa mi se pare normal?..stiti cumva la cate saptamani??

ROXANA [gravi] 29+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUT

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

VASARI ..la mine sta in funduletz ...cu funduletzul pe vezica adica si capul in coastele mele....eu zic ca de acum incolo ar trebui sa se intoarca insa am auzit cazuri cand s-a intors in saptamana dinaintea DPN-ului...

ROXANA [gravi] 29+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUT

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

fetelor ptr picioare umflate eu folosesc ViaTromb,este o emulsie cutanata sprey,ma dau cu ea de 3 ori pe zi si imi fac un pic de masaj,ma face sa ma simt mai bine,am gasit-o in revista Mami,e special ptr gravidute,deci puteti sa o folositi fara griji,dar eu am o problema...,de o sapt am gaze continu...,dar vreau sa va spun ca nu ma simt balonata atat doar ca am mici gaze dar care doamne fereste sa fie sotul linga mine [help]ca lesina pe loc...,scuzatimi expresia dar pana acum nu erau atat de concentrate[:I],voi ati patit-o?! sper ca v-am facut sa radeti de dimineata!!

[fetita]26+ Angelina

RGE sa sti ca am intrebat-o pe dct mea,daca ma programeaza din timp,dar ea a spus ca ar fi bine sa fim cat mai aproape de termen..,deci nu am calculat,probabil,la ecografia din Octombrie o sa stim mai egzact,dar dupa cum ai vazut ce scriau siu fetele ,cred ca dupa ce se rupe apa te baga direct la cezariana,mai sunt cazuri in care te programeaza cu 1,2 inainte de ermen,doar in cazul in care copilul sa dezvoltat cat trebuie,plamanii,etc,oricum eu stau la 10 min de Euroclinic asa ca nu imi fac griji,om vedea ceva fi!!

[fetita]26+ Angelina

quote:Originally posted by loub_erika

fetelor ptr picioare umflate eu folosesc ViaTromb,este o emulsie cutanata sprey,ma dau cu ea de 3 ori pe zi si imi fac un pic de masaj,ma face sa ma simt mai bine,am gasit-o in revista Mami,e special ptr gravidute,deci puteti sa o folositi fara griji,dar eu am o problema...,de o sapt am gaze continu...,dar vreau sa va spun ca nu ma simt balonata atat doar ca am mici gaze dar care doamne fereste sa fie sotul linga mine [help]ca lesina pe loc...,scuzatimi expresia dar pana acum nu erau atat de concentrate[:I],voi ati patit-o?! sper ca v-am facut sa radeti de dimineata!![fetita]26+ Angelina

id="quote">id="quote">[:D]hihi...[:I][:I]si eu patesc la fel de o sapt si cu gazele...si cu sotzul saracutzul....dar eu de o sapt iau Fe si sunt aproape sigura ca e din cauza lui...adica nu imi da constipatie ca altor fete dar imi da...gaze...[:I][gravi] 24+ [baietel]ANDREI

Multumesc pentru incurajari...cred ca este inchis(colul), daca doctorul acum 2 saptamani mi-a spus ca nu e nici o problema...!

Sunt cam stresata din cauza faptului ca inca din sapt. a 6-a am fost diagnosticata cu amenintare de avort, si stiti voi ce a urmat, gravibinon, utrogesta, duphaston ...

Plus ca am contractii....in fiecare zi, burtica se intareste incat efectiv imi simt uterul, am contractii in special cand misca bebelina.....iar ea este FOARTE ACTIVA SI NU STIU DACA E NORMAL SA MISTE MAI MEREU...o simt de parca ar fi o prezenta permananta, pe drum, pe scaun, la serviciu....si in pat numai spun, si dimineata si seara si toata ziua! Oare e normal?

Ii mai dau cate o cana de ceai de tei sa se mai linisteasca....!

Oare fac bine?!

+27 [gravi]

Claudia, mami de Teodora Victoria

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...