Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Administrators

Frumoasa Hally Berry, este - la cei 46 de ani ai sai insarcinata si astepta al doilea copilas.

EU o consider o graviduta super frumoasa si ii doresc un copil sanatos si o nastere usoara. Este un exemplu pentru alte femei.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/05/11/article-0-19BA5B47000005DC-496_634x959.jpg

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Pai ii doresc si eu sarcina si nastere usoara, copil sanatos iar ei viata lunga si sanatate ca sa-l creasca.

Dar nu consider ca e un exemplu pozitiv pentru alte femei (obisnuite, nu super bogate). Un copil pana la 20-23 de ani trebuie sustinut financiar, or la 66-70 de ani pentru o femeie obisnuita este foarte greu. Dupa 50 de ani pot aparea unele probleme de sanatate care sa te impiedice sa ai grija cum trebuie de copii. Imi amintesc ca mama mea la 46 de ani a intrat la menopauza, i s-a dat sanatatea este cap si era foarte ingrijorata pentru soarta noastra, a copiilor, care aveam 6 si 7 ani.

Ok, ai ramas insarcinata la 46 de ani, ai decis sa pastrezi sarcina, foarte bine, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa-l cresti dar nu cred ca e o situatie de urmat.

46 de ani mi se pare o varsta frumoasa sa muncesti cu spor, sa-ti cresti copiii deja nascuti si marisori, sa calatoresti, sa citesti, sa te bucuri de casnicie, sex, haine frumoase, sa iti ingrijesti aspectul si tinuta dar mi se pare cam tarziu de facut copii.

• Administrators

Parerea mea este ca fiecare femeie poate sa devina mama cand doreste si cand poate ea, indiferent de gura lumii.

Pana nu demult, a fi mama la 40 de ani era un caz rar in Romania si erau tot felul de femei care isi dadeau cu parerea la aceste mamici - ca sunt mame batrane, etc...(de parca ar fi contat parerea lor). Lumea a evoluat si acum a fi mama la 40 de ani in Romania mai ridica doar sprancenele babelor din catune. Tot asa cum nu foarte demult ... daca nu te maritai repede, la 24 de ani erai considerata fata batrana.

Cine seteaza 'standardul'  - tot batranii? Avem un tabel undeva sau il intrepretati voi asa dupa cum va place?

A fi mama este o provocare pentru o femeie  - iar daca ea accepta aceasta provocare, daca trupul ei este fit, daca medicii ii dau semnal verde ... nu vad unde e problema. Actrita arata superb la cei 46 de ani ai sai (ceea ce va doresc si voua) Si-a dorit inca un copil si nu s-a incumetat sa nu il faca, daca a venit timpul pentru el.

Restul e doar barfa  care nu conteaza.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...