Savvy Publicat Iunie 1, 2013 Raport Distribuie Publicat Iunie 1, 2013 Buna seara, Aveti vreo recomandare de pensiune foarte buna din Predeal sau chiar de pe Valea Prahovei? Mergem doi adulti si un copil mic pentru cateva zile la munte si ne trebuie o camera spatioasa, in care sa incapa patul copilului, preferabil cu frigider si microunde in camera sau cu bucatarie curata si primitoare. Ne-ar mai placea sa avem o curte frumoasa sau un loc de joaca, pentru zilele in care nu ne-am aventura prea departe de pensiune. Stiti asa ceva? Multumiri anticipate! :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Iunie 3, 2013 Raport Distribuie Postat Iunie 3, 2013 Pensiunea Tamina,vezi ca au site.Au doua bucatarii utilate ok,camere mari(si noi tot cu copilul am fost si a incaput inca un pat)gratar afara,terasa acoperita.Noi ne-am simtit bine acolo. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Savvy Postat Iunie 3, 2013 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 3, 2013 Multumesc mult, Jenn! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Savvy Postat Iunie 5, 2013 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 5, 2013 Nu mai are nimeni nicio idee? [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catod Postat Iunie 6, 2013 Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2013 (editat) Sawy, iti scriu PM !! Editat de Iunie 6, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Iunie 6, 2013 Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2013 Catod,ma intereseaza si pe mine. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catod Postat Iunie 6, 2013 Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2013 Catod,ma intereseaza si pe mine. trimis mesaj... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Savvy Postat Iunie 6, 2013 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 6, 2013 Multumesc mult, Cami! :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catod Postat Iunie 7, 2013 Raport Distribuie Postat Iunie 7, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinaEmi Postat Iunie 10, 2013 Raport Distribuie Postat Iunie 10, 2013 Si eu vreau Predeal (cu copil de 3 ani). Vreau si eu PM, dar eu zic ca poti sa scrii si aici direct Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.