Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Montignac (191) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Recommended Posts

Claudia, wow, -1,3 kg intr-o saptamina?  [fal] Pai daca as merge si eu asa in 3 luni mi-as atinge targetul. Dar nu merge...fluctueaza...intr-o dimineata a saptaminii trecute ajunsesem la 83.7 si nu stiu ce s-a intimplat ca la raport am 84.7 kg. Nu mai stiu cum sa inteleg. Da, cred ca am o rezistenta la slabire. Bine, cred ca cine consuma carne slabeste mai repede, sau in general mai multe proteine...am vazut si eu cand am incercat Dukan. Atunci a inceput sa se miste cantarul....E o mare diferenta intre noi doua: in aproximativ aceeasi perioada tu ai slabit de 3 ori mai mult ca mine. Vreau si eu!!!  [vrajitor]

Felicitari si pentru ce-ai facut si ne-ai aratat pozici (si comestibil si necomestibil).

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 503
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Seara buna! Eu am ditai botul...m-am cantarit dimineata si aveam 61 kg [batcap] ....daca pana acum am stagnat 3 luni aproape, acum vad ca acumulez...ce, nu stiu! ca am fost perfect conforma. Ma consolez cu ideea ca e din cauza cm-ului venit ieri si ca de fapt trage apa la cantar....ufff, deprimant rau!

meniul meu de azi:

md: iaurt degresat cu fulgi de ovaz

pranz: dovlecel umplut cu carne tocata, salata de rosii cu putina branza si marar

cina: salata de ciuperci cu pui.

Seara buna! Eu am ditai botul...m-am cantarit dimineata si aveam 61 kg [batcap] ....daca pana acum am stagnat 3 luni aproape, acum vad ca acumulez...ce, nu stiu! ca am fost perfect conforma. Ma consolez cu ideea ca e din cauza cm-ului venit ieri si ca de fapt trage apa la cantar....ufff, deprimant rau!

Te inteleg perfect, acelasi lucru mi s-a intimplat si mie. [soricel] 

Ariadna multumesc, e prima data cand raportez asa scadere... e insa foarte adevarat ca vine dupa o stagnare de aproape 3 saptamani... eram descurajata deja, insa si pusa pe ambitie... citisem doar ca dupa stagnare, corpul slabeste mai rapid! de acum ma astept la o scadere constanta de 1 kg/sapt. si mai gandeste-te ca eu am si foarte mult de slabit, deci kg in cazul meu, cel putin teoretic, se dau mai repede jos! tu nu cumva mananci seara tarziu si ai un metabolism mai greoi? sau mananci prea putin? o explicatie pentru stagnare exista... sigur papi alimente cu IG mai mic de 35???

In alta ordine de idei, in seara asta am papat ficat la gratar cu tzatziki si mi-e cam rau; a picat aiurea si am zis ca nu mai pun in gura ficat mult timp... [fri] imi cam  pare rau ca am mancat desi mintea imi zicea sa nu mananc!

Buna dimineata, frumoaselor!

Ariel, Ariadna, nu va faceti griji, asa e cand vin rusii: e prapad. la mine sunt diferente si de doua kg inainte si dupa CM. de aia nu dau niciodata raportul inainte de cm.

Aseara am facut briose a la Puishorul, cu marar si telemea. foarte bune! Dar as prefera sa nu se simta asa tare taratele de grau, trebuie sa-mi iau rasnita de cafea ca sa le maruntesc.

Am inceput ziua cu o jumatate de pepene galben si o lingurita de miere. Acum sunt la cafea si peste vreo jumatate de ora o sa ma delectez cu niste briose + crema de branza cu busuioc si rosii cherry.

Brindu, gata cu mutatul?

Claudia, poate tzatziki ti-a facut rau, mai degraba. de ce zici ca de la ficat?

Na, ca s-a trezit Mateiasu'! va pup, o zi faina sa aveti!

Editat de

Ninha, zic ca de la ficat, pentru ca mi s-a aplecat din timp ce il faceam la gratar; a fost mult miros si mi s-a pus pe stomac! Si era si cam tarziu, in jur de 8 l-am facut! [soricel]

Azi sunt cuminte:

MD: nimic, nu am putut

P: ciorba de zarzavat

C: niste visine poate - sunt la dezintoxicare azi! [il]

Buna dimineata , va puppp   [pup]  [pup]  [pup]  [pup]  [pup]

Am facut aseara pentru azi sarmalute in foi de vitza de vie  [yami] .... umplutura am facut-o din soia granulata, ceapa, morcov, ou, condimente si peste am pus un sos cu marar ingrosat putin cu faina de naut ... mda, am facut-o cu faina de naut si mi se pare chiar bun , nu se simte gustul de naut aproape deloc  [batetoba]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...