Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Montignac (191) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Recommended Posts

• Răspunsuri 503
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Buna dimineata girls,

eu una nu pot spune ca "tin dieta" ci ca urmez un stil de viata sanatos. Mi s-au intiparit atat de bine obiceiurile culinare ca nu ma pot abate de la ele.

Meniul de azi:

MD: cas afumat+ ardei gras; cafea

G: branzica cu smantana (2% grasime)-180 g+ i iaurt 175 g

P: ciorba de legume acrita cu iaurt

C; salata de varza( cu morcov; telina; marar)

Dimineata am sarit coarda( 50 sarituri)+abdomene..

Lichide: ceai caldut, apa.

Am vazut aseara la dr.Oz ca pt a scapa de grasimea de pe burta sa bem Otet de mere( in combinatie cu apa), si mai este recomandata planta "papalau"

Distribuie pe alte site-uri

Ceau, fetele!

M-am intors de la mama cu gatul umflat, amigdalita si nevralgie, ptr ca am stat in curent si am baut bere rece (vai, ce baba sunt!). Si ca si cum n-ar fi fost suficient, pe drum am mai facut si o insolatie de toata frumusetea, in masina.

I-am lasat pe pitici acolo si acum mi-e un dor de ei!... Azi-nopate am dormit cu maieutul lui Mirci in brate:(

De raportat, raportez stagnare, bineinteles, ca doar am fost la mama, nu?:))

Vad ca ati scris prea mult ptr capacitatea mea de procesare, eu o iau de la 0 in capitolul urmator.

Azi am mancat :

MD: rosii cu branza

G: un tantum verde

P: pui cu prosciutto si rosii cherry la cuptor + legume sote: conopida, broccoli, morcov

C: alune sau arahide, o sa vad

Va pup, o zi faina!

Ariadna felicitari ... uite ce frumos ai inceput sa scazi saptamana de saptamana  [flo2]

Carmen bine ai revenit .. te dadusem disparuta .... uite , imi place ca te tii de treaba chiar daca nu mai frecventezi forumul zilnic  [pk]  [pk]

caress daaaa, ai voie sa prajituresti cat vrei ... tu iti permiti  [soricel]

dulcetica sa-ti fie de bine rasfatul ... de azi cuminte da ???

puisorule ai pofte de tarte ???  [fri]

ninha ce tare esti cu capacitatea ta de procesare  [:-)))]

cge mi-e o pofta de frigarui , hmm, ce va de sperita  [help]  dar nu am nici o sansa ca sa-mi fac ... se face prea mult fum in casa  [ups]

brandusik asa spui cu pisicile ???? esti singura acuma ?? poti sa studiezi in liniste casuta si sa gatesti singura in bucatarie 

maine sau poimaine o sa deschid capitol nou ca sa pot pleca vineri linistita in concediu .... sa aveti timp sa umpleti 50 pagini cat lipsesc  [usa]

...si tu pleci??? [clo]

Andanii, esti incredibila cu postarile tale in care ai cate o fraza pentru fiecare...Cum reusesti, numai tu stii!!!! [flo2]

Vreau papanasi fierti, gomboti, sau cum vreti voi sa le spuneti!!A incercat cineva?Raman intregi sau patesc cum am patit cu galustele?Ca retete am gasit cateva, una in care se fierb infasurati in folie...come on...nu mi-e chiar atat de pofta... [buca]

Ariadna, ai mai scapat de stres si de nesomn...?s-ar putea asta sa fie motivul ca s-a deblocat cantarul.Oricum, felicitari

Brindu, e asa bun amestecul de nuci cu pesmet, am mancat calamari umpluti cu asa ceva, deliciosi...

Ninha, in conditiile date stagnarea e de bine, nu?Ca imi imaginez ca numai conform nu ai mancat...

Greu suport caldura...abia joi imi instaleaza aerul conditionat la cabinet, am inteles ca maine vor fi doar 28 grade, asa ca sper sa supravietuies...sunt complet lesinata, ma misc in reluare si mi-e rau tot timpul.Maine imi iau o ciocolata la mine, poate ma ajuta...

As vrea si tort, dar nu prea imi vine sa incing cuptorul acum...manacam inghetata azi.

Editat de

Ariadna, ai mai scapat de stres si de nesomn...?s-ar putea asta sa fie motivul ca s-a deblocat cantarul.Oricum, felicitari

Caress, nu, dar au fost cele 3 zile libere care au contat. De exemplu, acum am ajuns de la job, rupta de oboseala si cu capul vraiste  [alcool] Incerc sa-mi revin putin si trec la  cursul meu online. Si asa va fi pina in septembrie.

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...