moni15 Publicat Octombrie 1, 2002 Raport Distribuie Publicat Octombrie 1, 2002 sunt interesata de tot ce tine de copiii de varsta fetitei mele care are 10 luni.Spuneti-mi va rog tot ceea ce stiti si voi si vreau sa incercam sa discutam cat mai multe!va multumesc!Astept! cramona Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dia Postat Octombrie 1, 2002 Raport Distribuie Postat Octombrie 1, 2002 Am si eu o fetita de 10 luni,Ioana. Pe mine m-ar interesa mai ales subiectul mancare caci am observat ca de la un timp nu- i mai place laptele (ii dau lapte praf Bebelac cu sau fara cereale). Ai trecut deja pe lapte de vaca? Astept provocari... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miruna Postat Octombrie 1, 2002 Raport Distribuie Postat Octombrie 1, 2002 Baietelul meu face 10 luni saptamana asta. Mananca dimineata cereale (Milumil) , la ora 10 banana cu branza sau mar cu biscuit, la ora 1 mananca unu din urmatoarele feluri de mancare:ciorba de vitel ,ciorba de pui , piure de morcov si cartof cu 1/2 pulpa de pui , pe la 5 ii dau 150g iaurt iar seara inainte de culcare mananca ori budinca de gris, ori lapte cu orez si toata noaptea mananca san.Cam atat despre mancare. Merge in patru labe , se ridica singur in picioare si merge pe linga pat , canta aaaaaaaaaa , tipa , spune tatatatata , mamamamam , papapapa , nanananan, si inca o gramada de sunete.E vesel , iar cand rade in hohote ma topesc. Pe 27 septembrie i-a iesit primul dinte. Altceva ce sa mai spun : ii dau 10 zile pe luna Ca si vitamina C, iar cand e mai agitat noaptea ii dau Peritol. Il iubesc la nebunie si ii multumesc in fiecare lui Dumnezeu ca mi l-a dat. Va pup pe toate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.