moni15 Publicat Octombrie 1, 2002 Raport Distribuie Publicat Octombrie 1, 2002 Vreau sa spun ca nu am avut niciodata probleme.Ne intelegem foarte bine si sper ca relatiile sa ramana asa in continuare.Pentru a afla care este cheia succesului va rog trimite-ti un sms.Va multumesc si astept! cramona Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vilma Postat Octombrie 1, 2002 Raport Distribuie Postat Octombrie 1, 2002 Mesajul asta suna a anunt de mica publicitate de genul: "Sunt Paulica din Vascautzi si multumesc clarvazatoarei Aurica pentru ca mi-a adus fericirea in casa. Citeste in globul de cristal si da in carti de Tarot. Dati SMS......" [:D][:D] Cred ca ai gresit situl, Moni15....sau era o gluma.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luizax Postat Octombrie 1, 2002 Raport Distribuie Postat Octombrie 1, 2002 ......sau vorbeshte serrios hihi. Oare o fi contra cost? [:D] Io nam probleme cu sokrella, nentelegem bine. Da' cine jtie..poate apar doritoare care vor sa afle...keia supcesului zghzghzhzhzhhahahahaha [:)] Luizax Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina Postat Octombrie 1, 2002 Raport Distribuie Postat Octombrie 1, 2002 poate da soacra-mea telefon sa vada cum poate sa se inteleaga cu mine[:D][:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CarmenB Postat Octombrie 1, 2002 Raport Distribuie Postat Octombrie 1, 2002 hahahaha Marina ce mi-a placut !!!!! Carmen Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.