mirelam Publicat Octombrie 7, 2002 Raport Distribuie Publicat Octombrie 7, 2002 ...sa-i vina menstruatia la 24, 25 de zile? Si dureaza doar 3 zile. Mie, de cand am renuntat la anticonceptionale, adica de 5 luni, imi vine menstruatia ba la 24, ba la 25 de zile. Mi se pare prea devreme. Oare este normal? Ce-i drept ca niciodata nu am avut un ciclu regulat, din contra imi venea prea tarziu (la 30, 34 zile). Oricum am sa merg peste o luna la consultatie dar pana atunci vroiam sa stiu parerea voastra. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Octombrie 7, 2002 Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2002 eu am citit ca e normal sa-ti vina între 24 si(parca) 36 de zile. daca iti vine regulat asa si dureaza numai 3 zile...de ce te plângiii?[:0][:0][:0] pe mine mä tzine câte 7 zileee si mä doare de mor[V][V] zi merci la pilulele alea[:o)] päpä Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteaza ce-ai câstigat! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anamaria Postat Octombrie 7, 2002 Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2002 [:D][:D][:D]Hahaha, aceeasi problema o am si eu... Am intrerupt in august pilulele, si de atunci o tot tin la 24-26 de zile... de parca tot timpul sunt pe stop, altceva nu mai stiu!!! Cred ca e tot vreo dereglare hormonala, la doctor n-am ajuns nici eu, poate imi spui si mie ce-a zis doctorul tau, cand ajungi la el?! Multa sanatate! mirela Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nemhi Postat Octombrie 7, 2002 Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2002 Mai, spre rusinea mea, am ajuns la doc. luna trecuta dupa nici mai mult nici mai putzin de 13 ani! Si... Am o avut, cica, o simpla dereglare hormonala sau o micutza raceala... Nu mi-a dat nic', dar atentzie, pe mine, in afara ca mi se dereglase luna trecuta, nu m-a durut nimicutza, n-am avut deci in rest nimic. Mai bine ducetzi-va la doc.! o mamica fericita PS: eu n-am luat pilule niciodata Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana Postat Octombrie 7, 2002 Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2002 Eu am avut toata viata menstruatie la 24-25 zile. Tine in jur de 5 zile. Nu are legatura (in cazul meu) cu anticonceptionalele. Si oricum nu are legatura cu capacitatea de a ramane insarcinta. Eu sunt acum in luna a 9-a. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Octombrie 7, 2002 Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2002 Oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau Ana nastere usoarä si toate cele bune ******** multa sanatate oana Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteaza ce-ai câstigat! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guest814_55 Postat Octombrie 7, 2002 Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2002 Lungimea ciclului nu este la fel la toate femeile.Ciclul de 24-25 zile e considerat un ciclu normal,cel de 21 zile,unul scurt,iar cel de 30-35 zile,unul lung (ca si in cazul meu). Daca te deranjeaza,poti discuta asta cu doctoru tau.Desigur,nu strica sa ai facute dozarile hormonale,sa stii daca e vreo dereglare sau asta chiar asta-i lungimea ciclului tau. Sanatate maxima. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelam Postat Octombrie 7, 2002 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2002 Multumesc mult...m-am mai linistit. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luizax Postat Octombrie 7, 2002 Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2002 si io tot 24-25 de zile. De cand ma jtiu [:D]. Am luat o singura data pils...fro 3 luni. Atat! Luizax Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.