Rechinuta Publicat Noiembrie 12, 2002 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 12, 2002 Buna, Am auzit ca femeile care au uter retovers raman mai greu insarcinate. Asa este? Multumesc, Rechinuta [zz]id="red">id="Century Gothic"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adela Postat Noiembrie 12, 2002 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2002 Stiu ca s-a discutat candva pe Forumul vechi. Uite aici:id="purple">id="Comic Sans MS">http://www.desprecopii.com/msgboard/treplies.asp?message=638&all=True [zz]Adela&Juliaid="blue"> Sarbatori Fericite! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anisia Postat Noiembrie 12, 2002 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2002 Depinde si de organism cred....asa se spune intr-adevar dar eu am uterul retrovers si am ramas insarcinata fara sa vreau si exact atunci cand nu m-am protejat(ceea ce s-a intamplat doar de cateva ori)...asa ca nu stiu daca intr-adevar e adevarat...Si cumnata mea si inca o prietena au uterul retrovers si au ramas si ele insarcinate fara sa se chinuie deloc....asa ca daca vrei un copil poti sa te apuci de treaba fara nici o temere... Adina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anamaria Postat Noiembrie 13, 2002 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2002 Sa-ti vand un pont... mie mia- zis Dr ca daca vad ca nu raman destul de repede, este bine saq incerc sa stau culcata pe burtica dupa[sex] ca asa ajung mai bine [gica]unde trebe'! Insa si eu am avut uter retrovers, si fara prea mari dificultati am ramas insarcinata de 2 ori... asa ca mult succes!!!id="Comic Sans MS">id="blue"> daca dragoste nu e, nimic nu e! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cori Postat Noiembrie 14, 2002 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2002 mie mi s-a spus ca am uter retrovers si ca nu voi putea avea copii niciodata! juma' de an mai tarziu eram insarcinata.."din greseala"asa ca...nu se stie niciodata....[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorana Postat Noiembrie 14, 2002 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2002 Si eu am uter retrovers. O singura data nu m-am protejat in 7 ani (foloseam anticonceptionale locale) si acum are copilul 2 luni! Oricum cu tot cu uter retrovers am facut avort cu vreo 9 ani in urma! Deci, se poate, chiar prea usor! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bombonica Postat Noiembrie 15, 2002 Raport Distribuie Postat Noiembrie 15, 2002 Iertati-mi ignoranta, fetelor, dar ce inseamna "uter retrovers">? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.