Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

PRO sau CONTRA vaccinului hepatita B?...

Recommended Posts

Am uitat sa-ti raspund la cea de-a doua intrebare...

Da, se face de mai multe ori.

Aici se face la 2 luni prima injectie, la 3 luni a doua si inca un rapel la 9 luni.

Cit despre protectie, daca este pe toata viata sau nu... Nu se stie inca, deoarece este un vaccin relativ nou trebuie asteptat 20-30 de ani ca sa se poata vedea eficacitatea lui in timp.

Oricum, doar 90% din cei vaccinati sunt imunizati contra hepatitei B, la 10 % nu-si face efectul (nu prinde vaccinul).

Se banuieste ca bebelusii vaccinati acum oricum isi vor pierde imunitatea pe la 15-20 de ani, adica exact la virsta... critica (ma refer la debutul vietii sexuale si la riscurile legate de aceasta...).id="Comic Sans MS">

UN AN NOU FERICIT!!!

@+...[harp]

Otilia & La Adelita [bibe] (in curind 6 luni...)

"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine

id="Comic Sans MS">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Aici iti dau in primul rind o gramada de brosuri sa le rasfoiesti in primul rind. Daca ai vreo obiectie in privinta vreunei imunizari e OK, nu te obliga sa-l faci, insa e mai bine pentru copil. Mai devreme sau mai tirziu va fi in contact cu alti copii si se poate imbolnavi si nu poti sti niciodata de efecte, asa cum nu poti sti nici daca il faci. Fiecare organism reactioneaza diferit. Nici un vaccin sau orice medicament care intra in corp nu este 100% sigur, poate da efecte secundare.L-am facut bb-ului meu la nastere, 2,4,12luni si mai vine pe la 10 ani cu hep B1,B2 si B3. Eu zic sa-i faci totusi. Consulta si www.drgreene.org
Distribuie pe alte site-uri

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...