Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

callanetics.... partea a 2-a

Recommended Posts

• Răspunsuri 109
  • Creat
  • Ultimul răspuns
va multumesc mult pt exercitii; eu le-am avut pana anul trecut, cand copii mei au exersat ruptul foilor cu copiile mele. Le-am primit pe acestea, si am avut surpriza sa gasesc alte exercitii decat le stiam eu. sau mai bine zis altfel grupate, si mult mai putine...eu aveam 3 programe de 20 minute si 1 care le cuprindea pe toate, pt 1 ora. Au fost foarte eficiente pana sa raman insarcinata...apoi am asteptat un moment mai bun ... si iata-l. Le recomand si eu cu siguranta, pentru ca au fost cele mai aproape de mine, puteam sa le fac oricand aveam 20 minute libere, intre-un spatiu ~ limitat si dadeau chiar rezultate. va urez si eu success bpop
Distribuie pe alte site-uri

Camelia-Daniela, te rog pt cand ai posibilitatea sa trimiti pe email exercitiile tale, daca poti sa mi le trimiti si mie...beapop_1999@yahoo.com - multumesc mult ma intereseaza mai mult pozitiile (cele din figuri) si mai putin 'scrisul' caci le-am exersat destul...si tare mi-au placut acele succesiuni de exercitii numai bine tuturor bpop

Fetelor...va indurati si de mine????????[bang][bang][bang] De azi m-am urcat pe bicicleta si fac si abdomene, dar vreau mai mult....va rog!!!!! [pup]si succes tuturor!!! si mie [:I] adresa ralu_ionescu@yahoo.com intre ralu si ionescu este _ multumesc!!!!!!!![flo]

Fetelor vreau si eu exercitiile.Ma ajuta cineva?Adresa mea de e-mail este: diana_eve2003@yahoo.com Indurati-va de o biata grasa.Astept cu nerabdare[pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...