descintec Publicat Mai 12, 2003 Raport Distribuie Publicat Mai 12, 2003 Stie cineva ce inseamna cind se intimpla asa? D. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Mai 12, 2003 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2003 Din ce am citit eu asta se manifesta la durerile acute gât. Cica cel mai bun tratament e cu penicilina! uite aici: http://www.bmj.ro/numar/2000nr03/mg1.html "În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nik Postat Mai 13, 2003 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2003 Buna, Baietelul meu avea ganglionii umflati foarte multa vreme dupa ce ii trecea infectia din git. Aproape un an intreg nu i s-au micsorat deloc. Apoi, dupa ce infectiile din git (facea anghina cam o data la o luna - o luna jumate) au incetat, ganglionii s-au dezumflat si acum totul e OK. Daca nu are si alte simptome in afara de ganglioni umflati eu zic ca nu e nici o problema. Sanatate multa, Nik Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qsar Postat Mai 13, 2003 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2003 Oops! Numai la nivelul gatului? Ai verificat la axile si zona inghinala? Ce-a spus medicul? Q (Gabriela si BB Dinu) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
descintec Postat Mai 13, 2003 Autor Raport Distribuie Postat Mai 13, 2003 Azi, cind a vazut doctorita ganglionii, a dat din mina cu un gest de "mai scuteste-ma", care m-a linistit instantaneu, nici nu am mai bagat de seama lipsa de buna-cuviinta a lui. Asa ca acum [baie]. Va multumesc, saritoare ca de obicei [pup] D. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emilia Postat Mai 14, 2003 Raport Distribuie Postat Mai 14, 2003 Nu trebuie sa va speriati. Si eu mi-am facut probleme cand baietelului meu i-a aparut un ganglion pe gat. Apoi am aflat... de la medic si din carti: pana la 10 ani ganglioni mici (un bob de fasole), mobili, nedurerosi pot apare fara vreo semnificatie medicala. Medicul nostru pediatru ne-a spus ca prin asta organismul arata ca isi face imunitate. Sanatate multa! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.